Friday, 29 April 2011

BuTiK2 TuDunG

 Hari tu ada budak2 dari Ree's Skin datang opis promote Ree's Skin facial. Ayat punya baik sampai ramai la kenkawan nak pegi buat facial. Harga murah, muka nie pun dah lama tak facial, apa lagi.. aku pun terjebak sama la. Geram dgn bebudak tu. Pandai betul promote sampai aku pun tergoda. Kalau tolong jual VCO aku tu bagus gak nie..copek mocik kayo...kikiki..

So tadi siang sempat la gunakan satu kupon. Pampering Eye. Punya la syok sampai nak tertido2. Urut2 mata & kasi mask sama dia. Macam facial jugak tp utk mata je. Tapi lastnya agak pedih sikit. Entah apa dia sembur kat mata tu tak tau la. Pastu amoi tu asik2 promote suruh ambik package facial. RM700....mak aiiii...tunggu aku jd datin le amoi oii. Hahaha.....tak koser den.

Biasa la hari Jumaat kalau keluar, mesti la nak ronda2. Destinasi ronda hari nie nak buat butik tudung walking. Takkan nak blogwalking je kan? ekeke..

So, destinasi pertama...kitorang ke Butik Alya Sarah. Jeng jeng jeng..
*carian google

*carian google

Takde yg menarik hati kat sini. Belek2 sekejap lepas tu ke Hajra pulak.
Butik Hajra. Carian google.

 Kat sini banyak pilihan & cantik2. Harga pon cantik la juga. Tapi tak rasa tertarik sgt.
 Pastu gerak ke Ariani pulak. Mak aiiiii, punya la ramai orang. Lemas pulak bersesak2 di situ. Ada sorang adik promoter tu cakap, "kak, tudung ni batu schwarovski asli. Tu yg harganya mahal sikit." aku tengok harganya RM275. Terus aku jawab, "ini bukan mahal sikit, ini mahal banyak." sengih je adik tu. Memang cantik, tapi lagi sekali, tunggu aku jadi Datin le ye...kikiki...

 Dah lemas kat Ariani, singgah kat Bellamar pulak. Emmm....biasa2 je. Pastuh nak singgah Fareeda. Tapi Sue ajak ke Pearl Haya dulu baru singgah Fareeda. Haa.....kat sini le. Yg buat hati rasa nak yg tu nak yg nie tu...huhu.

*carian google

 *carian google

  Hoho....sgt gojes ok. Selalu tengok rasa mcm biasa je, tadi dah try2, best pulak. Sangat selesa & sgt sesuai utk aku yg tak pandai lilit shawl nie. Shawl pun minat jugak. Tapi bila pakai, jadi mcm huru hara. Hahaha....
Jadinya, dah tau la apa tudung yg best untuk raya nie...aku nak target Pearl Haya. Target je dulu. Tadi tak beli pun. Yg nie tak perlu tunggu aku jadi Datin. Boleh tabung2 dulu sbb harganya boleh tahan jugak la...huhu. Tunggu ye Pearl Haya....nanti datang lagi...



13 comments:

  1. hehehe,..sme la kite sis,.klu dh tgk tdung yg beratos2 tu,yg bepuloh-puloh mhl tu,mmh xkan la,..hehe,..

    ReplyDelete
  2. ciknuurul....sesekali teringin gak tudung2 dari butik nie. tapi tu la, tengok harga dia mmg scary...huhu..

    ReplyDelete
  3. beshnye shuping online..mau terjah lagy blog shop ni ^_^

    ReplyDelete
  4. czueka....bukan shopping online yang. akak pi ronda butik2 kat seksyen 7 shah alam tu. Dah mmg suke meronda, kaki x lenguh pun. kikiki...

    ReplyDelete
  5. heheh i pakai tudung bawal jer

    ReplyDelete
  6. ferra...tudung bawal pun cantik la. akak buat koleksi yg batu batan tu....hahaha..

    ReplyDelete
  7. Dari tadi blogwalking banyak entri gi shopping. Aduh, jelesnye.. Da lame tak buat aktiviti bershopping. =(

    ReplyDelete
  8. anitafasha....akak tak shopping. ronda2 sambil usha2 je...hehe.

    ReplyDelete
  9. dah try pakai tudung mcm ni.tp tak sesuai la.bulat sangat muka.hehe

    ReplyDelete
  10. student mcm sy, x berani masuk butik tudung. huhuhu

    ReplyDelete
  11. princess tutu...memang tudung tu cantik2....geram je tengok...hehe

    zmah... tak shopping. pi jenjalan je sambil usha2 tren tudung terkini. :)

    nik....bulat muka je tapi menten comel tetap nmpk cantik gitu... :)

    princess hippiey...alaa... sekali sekala masuk nak tengok2 pon takdenya sape2 nak marah...hehe

    ReplyDelete