Friday, 22 April 2011

KeDai MaKaN CaNteK

Ini cerita minggu lepas. Cerita hari yg sama jumpa red velvet idaman kalbu. Ada Mesyuarat Agung Puspanita kat SUK sebenarnya. Tu yg ada jualan puspanita tu. Macam2 barang ada dijual kat situ. 

 suasana mesyuarat agung. nampak lawa pulak dewan nie.


sessi makan2. memang suka la. dah habis makan baru posing2 sikit. Tak sempat ambil gambar makanan. Makanan tengahari masakan ala2 kampung.


Pastu, jenjalan kat Plaza Shah Alam. Kat sini, ada satu kedai makan kecik lepak2 minum petang. Sangat cantik kedai nie. Banyak hiasan bunga2 siap sangkar burung bagai. Ala2 mcm drama korea yg selalu kita tengok tu.(pada siapa yg selalu tengok drama korea la..hehe) 


Actually, dah lama jugak berangan nak makan2 kat sini. Tapi tak singgah pun sbb selalunya kalau keluar rehat, mesti la nak makan berat2. Tak main la makan ciput2 tp harga boleh naik semput nak bayar...betul tak? Hahaha...


sila abaikan kami berdua nie. Tengok belakang kitorang. Bunga2 & sangkar burung kat atas nun. Cantik, kan?


Ini makanan yg kami bertiga order. Tiramisu (dlm mug)...cappucino blended, lemon tea, nude caramel (rasa mcm telur setengah masak) & puding roti dlm piring 4 segi tu. Puding roti tu sedap tau...



Siapa2 yg ronda2 kat Plaza Shah Alam nie, singgah2 le kat kedai cantik nie. Tak jauh pun dari pintu masuk utama. Kat sini la kitorang jumpa Linda & Diana Rafar. Comel diorang nie....





5 comments:

  1. Woowww... Sedapnyer. Hehe. Apa2 pun thanks yer kerana sudi singgah dan follow blog saya. Selamat berkenalan. Happy blogging yer =)

    ReplyDelete
  2. yeee caramel creme' brulee nyummy hahaha makes me hungry

    ReplyDelete
  3. Wahhhhhh sedapnyer..tapi nape kita rasa mcm nak kenal awak jer..Mesti Kaki kuat shopping ni...slalu namapak tapi dimana yaaaaaa?????Salam kenal..Follow awak

    ReplyDelete
  4. mars mell-o....kalau caramel melampau sgt rasa telur dia, tak best rasanya. yg kami makan nie, rasa telur setengah masak. tak habis pun padahal share...hehe

    qaseeh...kalau selalu lepak shopping complex yg ada kat shah alam time lunch hari jumaat tu, mmg sah le kitorang...hehe. salam kenal jugak. thanx sudi follow... :)

    ReplyDelete