Tuesday, 28 June 2011

Happy Birthday Qisya..

Cepatnya masa berlalu. Sedar-sedar Adek dah setahun pada 29 Jun ini. Rasa baru jer lagi keluar masuk wad Hospital Serdang tu. Nak happy sikit anggap jer la menginap di hotel 5 bintang. ekeke...

Dalam troli di Mydin.


mak aiii.......nape geram sangat tu?


Itu topi abangnya. Saje je Amsyar nie suka menyakat adiknya.


kat Mydin ada pameran kucing.
 Snap sikit yg comel2 tu.


malas macam garfield....lepak je kerjanya...ekeke..


penyek mukanya tapi siyes comel.....mesti mahal kucing nie.


pemilik-pemilik kucing yang menutup pandangan kitorang yang terjengket2 nak tengok kucing...huhu..


promote sikit coconut shake nie. siyes sedap...


tetiba je encik hubby ajak ke Mc D dari rumah emak. Baju tido je la yang ada pun. Tak merancang jadi macam nie la. Terpaksa pakaikan jugak. Tapi yang pasti si kecik nie happy memanjang masa kat Mc D nie.


Abang dan Adek.


Adek dan Abang.


Lama tak makan GCB. hehe..

Memandangkan besday Adek nie agak wrong timing sikit disebabkan semua orang busy nak buat persiapan majlis Uncle Ilmam, maka terpaksa la celebrate kecik-kecik je. Ikut mana yang sempat je la. Entry campur baur nie sebenarnya. hehe. Masukkan jugak la kat entry besday gal nie. Tak pe la ye?

Ok. Hadiah untuk Adek mama tak belikan lagi. Di hari jadi Adek yang pertama ini, Mama doakan Adek membesar dengan sihat, cerdik dan cergas... Panjang umur dan murah rezeki.... Hidup sentiasa diberkati dan dirahmati.... Dan paling penting mama doakan Adek menjadi anak yang solehah dan anak yang dapat membantu mama dan abah ke syurga. Boleh ye Adek?  InsyaAllah....(bilalah agaknya dia boleh baca entry nie...huhu)



Posted by Picasa

10 comments:

  1. Dh besar dh ank buah anti..sob sob..terharu..Happy Birthday Qisya! Smoga jadi ank yg solehah..
    amiinnn!!

    ReplyDelete
  2. beshnyer da ader sepasang...berbunga hati kan yana...

    ReplyDelete
  3. epi belated besday gak to dear Qisya..

    4rm,
    kak alya.. =)

    ReplyDelete
  4. anti... mudah2an...ameenn...

    umi mya.....alhamdulillah.... :)

    ummi alya....thanx auntie... :)

    ReplyDelete
  5. hehe..happy bday qisya :D
    birthday dia sama ngn bday ayah.hehe

    ReplyDelete
  6. thanx auntie fiezah....wish happy besday kat ayah jugak ye? :)

    ReplyDelete