Tuesday, 14 June 2011

PoNyoK ke????

Opah panggil adek ponyok sebab bila adek nanges.....sila tengok kat bawah nie. Habis kerut2 muka tu. Langsung tak nampak muka adek yg sebenarnya macam mana. Huhu....


 
adoii....dah 11 bulan pun masih mcm tu jugak bila menangis. Emosi sungguh la kiranya. hehe..

Hari tu masa kita jalan ramai2 kat Jusco Penang, mama bosan layan diorang shopping moping. Tengok la tu. Penuh kedai tu dgn keluarga kita je. So, mama pun jadikan adik model la. Snap sini sana sinun muka adek. Nak tengok muka adek real2 kalau tak buat muka ponyok tu.


bila buat taatih sambil mulut kemam2...


bila buat muka cool ...


bila tengah sibuk2 nak buat kerja memunggah....


bila puas hati dah dapat sesuatu....


bila nak mencapai sesuatu...


bila dah agak geram sebab tak dapat capai kamera.... 

ello abang2 kat belakang adek tu, buat mesyuarat tingkap ke apa? hepi tak hengat macam shopping complex tu depa yg punya....adoyaiii..



Posted by Picasa

8 comments:

  1. comel lh adik tu..aduyai, gram yer tgok pipi dia..hehe dia kuat meradang tak kak??

    ReplyDelete
  2. cucu umie....sekarang nie dia jarang nanges. masa dlm pantang dulu je kuat melalak. asyik test pitching memanjang. hehe

    ReplyDelete
  3. haha betul lah bila dia nangis dh tak nampak rupa sebenar :)) hahahha

    ReplyDelete
  4. hayati....memang pun. jgn sampai besar nanges macam tu sudah la. boleh turun saham. hahaha...

    ReplyDelete
  5. salam kenal..comilnya adek !!.geramnya mama tgk dia...

    ReplyDelete
  6. oh..panggil ponyok?
    haha.comel la dia

    ReplyDelete
  7. mama aini...kalau dah nanges tu geram jugak....hehe

    fiqa...opahnya ikut dan je nak gelar cucu2 dia. nie nasib x baik le nie kena tang ponyok....hahaha..

    ReplyDelete
  8. alahai comey comey comey.. =D

    da add kamoo..

    kat entry n kat bawah..

    cer tinguk..

    =D

    ReplyDelete