Friday, 15 July 2011

Apasal berlagak sangat????

Dah tulis panjang2 sebab nak lepas geram. Akhirnya delete balik.
Tak kuat lagi nak tulis entry emo rupa2nya. kah kah kah..
Sangat sengal di petang2 Jumaat ini.
Isunya?
Saya terserempak dgn seorang blogger berlagak yang amat.
Saya tahulah blognya sangat ilmiah dan professional mengalahkan professor serba tau.
Blog saya nie hanya picisan. Entah ada silent reader ke taknya tak mcm blog2 lain.
Jangan la kerek beno dgn akak yg dah tua baru nak masuk alam blog nie.
Siap perli2 pulak. Sedih tauuuu....

kucing nie tak pe la nak berlagak. dah memang comel...hehe
*google

Ok. Tak moe emo2 petang nie.
Esok adik ipar nak nikah. 
Lusa pulak nak jumpa insan2 hebat yang pernah saya temui di shoutmix. Tapi akhirnya membawa kasih-sayang yang besar di alam nyata. cea cea... (pentingnya kotak jerit dalam kehidupan...ekeke)
Beri perhatian pada yang kasih lebih baik,kan?
Selamat berhujung minggu....... :)

 

14 comments:

  1. sape agaknye ye blogger tu, kenape siap perli2 pulak? haish,,,, sedihnyer,,

    ReplyDelete
  2. sape ni blagak? siap perli lagi? ishh, ckp kt dia, jgn nk blagak sgt la..huhu..sbar k

    ReplyDelete
  3. sapakah blogger popular itu??haishh..bakpe la nak blagak sgt..semua nie hanya la pinjaman..blogger picisan cam kite la selalu jadi silent reader pada blog2 popular tu..kerana mereka adalah idola la kononnya...patutnya berterimakasih pada kita kan...

    ReplyDelete
  4. haddoi !!! Sape erk blogger 2..nk tau jugak niy..huhu..Waaaa, bhgie nyer kotak jerit erk..Congrate..^_^..

    ReplyDelete
  5. Sabar jela kakkkk... Sape la agaknya tu.. =.='

    ReplyDelete
  6. serius kucing tu layak utk blagak krn tsangatlah tomey.

    ReplyDelete
  7. sabar yer kak.biasalah org klau dah hebaq sgt, cmtu lah jadinye. chillax jer, jgn layan useless tuu

    ReplyDelete
  8. erk ! saya ke akak ? sebab tegur dekat BP haritu ?

    http://touyakaruma.com/

    ReplyDelete
  9. kalau tak sebab blogger picisan macam kita ni, blogger2 terkenal tu takde la orang nak adore sama dia..


    http://www.iefwatsahaja.com

    ReplyDelete
  10. macam mana nak ajo sikit blogger yg berlagak hebakk sgt nih?

    p/s: touyakaruma.... adehhh....jgn la terasa. bukan mung.

    ReplyDelete
  11. kenapa ni blog tu kacau kamu ke...

    ReplyDelete