Monday, 4 July 2011

Besday Qisya 1


 yeayyy....Qisya dah boleh berdiri buat kali pertama pada 1 julai  lalu dan gambarnya dapat dirakam. hehe...mamanya yang hepi terlebih. Adek, muka tengah comot ke, baju tak cantik ke, muka bad mood ke...mama letak juga gambar Adek kat sini. First time nie kira sejarah le kan. Alhamdulillah....tak lama lagi boleh jalan pulak InsyaAllah..
 
serius bebeno. kalau senyum kan ke cute sikit. adoyaiii.....


esoknya bawak ke klinik nak inject budak kecik nie...masa nie tengah hepi siap main guling-guling kat atas katil kat klinik tu.


ini injection untuk umur setahun. Melalak kejap. Nasib Ibu ada tolong pegang...


melalak tak abes lagi. berat 7.4kg...


Blueberry cheese cake untuk celebrate besday Adek kat rumah Ibu.


makan KFC je. 


Agak takde mood nak potong kek. 


mainan ketuk-ketuk. Motif? Nanti mama nak tumpang sekaki....ekekke


Kek dari Fruity nie sedap betul...


Besday girl yang dah lepak akibat kekenyangan.


Dayang... sila ambilkan air untuk saya. Dahaga nie tauuu...


terima kasih dayang yang rajin....hehe..



Posted by Picasa

3 comments:

  1. semoga anak akak menjadi seorang lbih cun heeee

    "HAPPY BFFDAY BBY QISYA"

    "may ALLAH bless yu dear"

    ReplyDelete
  2. alolo da pandai bediri..comelnyer..
    anak kami bru nak msuk 6 bulan tapi tk pndai merangkak lg maybe anak laki kot lambat skit..tak sabar nak tgk dia bediri..:)

    ReplyDelete
  3. cik pha....thanx.. (qisya hepi sambil tepuk2 tangan...hehe)

    life kami....qisya nie pun lambat. dia merangkak masa 9/10 bulan mcm tu. abang dia lagi cepat.

    ReplyDelete