Tuesday, 19 July 2011

Cerita sebuah cinta Pt 1

Jadi mamarazzi sempena perkahwinan Uncle Ilmam kesayangan Amsyar, Qisya, Ryann & Irene. Tak publish kat beautifulnara pun, kat sini pun tak pe la ekk?  Femes jugak kot. Sila bajet jadi retiss ye....hahaha. Layan je la korang gambar2 yang berjaya disnap menggunakan kamera tak canggih saya bermula di majlis doa selamat. Wartawan tak bertauliah melaporkan....


Bubuh inai kat bakal pengantin. Guna inai segera je. Cantik juga hasilnya.



hari bahagia uncle Ilmamnya, disambut dengan senyuman menawan di pagi hari.



Amsyar dan Ryann. Kalau berjumpa, susah nak berpisah.



Umar Riezky. Sepupu Ryann yang pandai main i-pad. Tak padan dgn kecik. huhu..


sebahagian sepupu sepapat yang tumpang happy....



siapakah ini? ehem...ehem...... (tunggu entry berikutnya ye...)



Qisya & auntie anem. Apa kes masuk jari tu Adek? ish ish ish....semedang nak kena korek mulut si kecik nie. Suka mengutip, lepas tu masuk mulut.



Yang paling happy. Anak buah la. Irene & abangnya Ryann.



Qisya kalau bab memunggah serah kat dia. Habis dibalingnya segala remote control yg ada.



Qisya & Irene sebaya. Beza 4 bulan je. Irene nie sama birthday dengan saya. Dia dengan Qisya belum pandai nak main sama-sama lagi. Masing-masing buat hal sendiri.



Tengah sedap-sedap menikmati gula-gula, Qisya datang mengendeng. ekeke...



berhati mulia Irene nie. Siap suapkan gula-gula kat mulut Qisya. hahaha...



susah betul nak ambil gambar berdua. sorang ok. sorang pulak tak ok.



muka dalam keterpaksaan. kah kah kah....



last-last terpaksa dukung dekat-dekat. Tapi tu la. Sorang tengok sana. Sorang tengok sinun.



Dua budak yang kecewa sebab tak dapat tumpang Tok Bah.



nak tumpang Uncle Is pun tak boleh juga. Kesian diorang nie. Konpius. hahaha



Uncle2 sibuk menyusun barang hantaran dalam kereta.



Budak kecik nie ok je. Mana-mana kereta pun tak apa. Pasti melalak punyalah. Tak suka betul naik kereta si kecik nie. Cepat betul boring pastu melalak. Sabo je la mamanya nie.....



Posted by Picasa

4 comments:

  1. WAHHHHHH COMEL2 NYEEE..AKAK NK SORANG BUDAK KECIK TU LEH..HEHHE..

    ReplyDelete
  2. hehe comel anak buah..
    memang suka tengok telatah budak2 ni..

    ReplyDelete
  3. haikal....nak sorang buat apa? nanti kalau berak, semua pakat dok lari...hahaha...

    life kami....budak2 memang macam tu la. Amsyar & Ryann tu selalu jugak gaduh, tapi tu lepas tu semua benda nak buat sama2...hehe

    ReplyDelete
  4. semua comel-comel.

    teringin nak ada anak *tetibe

    kekeke

    ReplyDelete