Thursday, 21 July 2011

Cerita sebuah cinta Pt 3

Waaahhhh....ada berapa part nie? Hahaha.....terajin pulak rasanya nak update pasal majlis kawen adik ipar saya ni. Tiap entry menyelit gambo anak-anak yang buat jadi banyak part tu. Layan jer la, ye? hehe....


hantaran dari pihak perempuan. Guna bunga2 segar jugak. Tapi yang nie lagi sendat dulang tu dengan bunga-bunga. Dah abes majlis boleh mandi bunga pulak. ekeke...



close up sedulang hantaran....



hasil tangan mak mertua saya yang kreatif...



suka betul tengok bunga banyak-banyak macam ni......



solat Zohor dulu sebelum mengiring pengantin. Tengok si kecik ni...



tersengih-sengih hepi...



excited terlebih Qisya ni ye...



siap main aummm cak dgn auntie dia...hehe



macam prince la Uncle....



uik! seriusnya Uncle berdua nie...



pertemuan di bawah langit biru.... ngeee..



boleh jadi cover novel ni...ekeke..





hidangan kenduri yang mabeles....



Amsyar & Aunty Gal...



Abah sedang menepung tawar...





semoga berkekalan bahagia hendaknya.....






suka tengok Qisya pakai kasut kecik nie....hehe..




Posted by Picasa

6 comments:

  1. hmmm tu fresh flowers ke kak?mesti banyak kos kan kak.heee.cantek pengantin.

    ReplyDelete
  2. yup...nampak lagi cantik. memang diorg decide nak guna fresh flowers kat hantaran & pelamin. :)

    ReplyDelete
  3. cantik kan zaman sekarang pelaminyer...

    ReplyDelete
  4. salam ziarah..

    dtg cuci mata tgk gamba..nice!=)

    ReplyDelete
  5. banyaknya bunga kat hantaran tu.hehe. cantik

    ReplyDelete
  6. cantik! akak, upload byk2 lg kak. yg semalam punya. ngeeeeeee

    ReplyDelete