Saturday, 27 August 2011

BerBuKa PuaSa di PICC




Dah di penghujung Ramadhan, baru nak berbuka puasa kat luar. Tak tercari-cari tempat pun sebab adik-adik dah syorkan PICC. Diorang kata best, kami nie ikut je. Lagi pun tak pernah berbuka di sini. Nak cuba la jugak. :)


Dah sampai PICC. Lambat sikit sampai sebab encik hubby service kereta dulu.


Waahhh....ramai sungguh beratur nak confirm booking.


Makan-makan bersuasanakan Arab.. (nasib baik takde siapa bergelek kat ruang legar tu...)


kat ruang nie je yang tak nampak ramai sangat. Boleh la nak snap2. Kat area makanan memang ramai beratur panjang....huhu..


Aunty Iema, Ryann & Amsyar..


Kat sini je tak ramai orang. Tempat lain idok le temannn....segan wehhh...


Aunty Eirna & Uncle Ilmam ..


Uncle Iezam, Aunty Iema & Ireen..


Hoh! Ini princess Mama yang sangat enjoy dengan makanan...


Orang lain semua pakat sembang, Qisya sibuk makan. hehe..


Amsyar & Ryann main kat bawah meja. Adehh...


Pemandangan kat luar sangat mabeles. Penuh jugak semua tempat kat luar nie. Best betul menikmati angin di atas bukit...


Kami yang tertinggal di Malaysia..


Masalah betul posing sebelah orang slim2 nie...hehe..

Tamat sudah sesi memperkenalkan kuncu kincit. Kami di antara mereka yang terakhir meninggalkan dewan. (punya la lama kami makan.). Maklumlah, nak pastikan kami betul-betul makan makanan bernilai rm55 sorang. hahaha.....

Ok. Entri nie ditulis sebelum nak bergerak pulang ke kampung untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri. Jadi, di kesempatan ini, saya memohon ampun dan maaf kepada semua yang membaca blog saya ini jika ada salah dan silap. Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin... :)



Posted by Picasa

1 comment:

  1. (⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫
    `⋎´..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ✿¸.•❤••❤•بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •❤••❤•.¸✿
    * _Π_____* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ
    /______/~\SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ˚ ✰* ★
    | 田田 |門| ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚♥
    Dikesempatan ni saya ingin meminta maaf dari ujung rambut hingga ujung kaki jikalau ada b'gurau t'kasar bhasa , t'salah kate ,slh silap ampun maaf diminta .. SALAM LEBARAN : )

    ReplyDelete