Monday, 8 August 2011

Cik Anon yang Menyakitkan Hati

Pernah dengar lagu Cik Ainon Janda muda? Best jugak lagu tu. Tapi entri kali nie bukan pasal lagu tu. Nak cerita sikit pasal Cik Anon. Alaaa......yang suka guna 'anonymous' bila kat komen tu. Setakat nie, kat blog saya nie belum ada komen dari Cik Anon. Takde entri kontoversi gamaknya. Tuan blognya pun tak femes. ekeke....

*google

Entah siapa-siapa, kan? Selalunya gunakan 'anonymous' nie bila nak menghentam atau membalas entri/blogger yang tak sependapat. Nak baling batu sembunyi tangan kekdahnya. Golongan haters la yang selalunya. Siapa pernah jadi cik anon? Sila angkat tangan. hehe..

Tak payah la ber anon2. letak jer la nickname lain yang ada berjuta-juta tu. Kalau letak link, lagi cool tau. Ada berani? Memanglah komen-komen dari Cik Anon nie selalunya menyakitkan hati. Sampai ada bloggers yang private / delete blog. Tapi bila fikir balik, kalau bab-bab bikin rasa sakit hati, tak payah tunggu Cik Anon. Orang yang dekat-dekat & sekeliling kita pun pandai jugak menyakitkan hati. Betoi dak?


7 comments:

  1. saya penah guna nama anon kak..taim tu blog takde lagi heheee

    ReplyDelete
  2. cik pha.... komen ngutuk ke komen bebaik? hahaha...

    ReplyDelete
  3. sy penah dpt komen dr cik anon. tp xde la kutuk. rase mcm kwn2 sndri jgk.. tp ntah sape...

    ReplyDelete
  4. si pujangga... alaaa.....cik anon tu la....

    ladyjaja...anggap jer la tu secret admire. hehe...

    ReplyDelete
  5. sometime tersentap jugak tengok komen anon

    tapi kebenaran tu pahit

    ReplyDelete
  6. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa peduli je ngan org cmtu..golongan yg x wujud yg hanya pandai mencemuh tanpa bg kritikan yg membina...

    ReplyDelete