Tuesday, 20 September 2011

Beraya Sini Sinun 2011 Part 2

Disebabkan raya tahun nie beraya seminggu kat Perak, dah habis bercuti baru nak beraya dengan Pakcik Makcik encik hubby atau dalam panggilan jawanya Wak, Bibik dan Paman sekelian yang semuanya tinggal di Lembah Klang. Tapi kena tunggu Sabtu Ahad le, kan? Hari lain berkojolah kito...hehe.

Di rumah pertama. Sebelum beraya, harus posing2 dulu. Model dress Laura Ashley la katakan. Lawo tak? 


Uncle Is yang masih single dan Amsyar bergambo dengan si Bella dan Ben yang sangat comel.


Qisya pun nak tengok Bella dan Ben. Terpaksalah Amsyar dukung. Adoiiii....sorang rambut lurus, sorang rambut kerinting....hehe.


Tau la adik beradik. Cara duduk mesti nak sama ke? Ke sofa Makcik Kintan nie bestnya lain macam? hahaha... Amsyar tak peduli. Ngap aje biskut yang nampak sedap.


Nak tumpang posing kat sofa nie jugak..ngeeee...


Wohaaa.....dah bermula sesi makan-makan. Best...


Qisya dapat perangai baru. Nampak lantai lapang je, dia pun bergolek-golek kat situ. Entah apa yang bestnya tak tau laa...


Meneruskan lagi konvoi ke rumah makcik kat Kajang pulak. Perghhh.....makan lagik...


Suka betul Amsyar beraya. Dapat makan sedap-sedap, dapat kumpul duit raya. Sakan dia..


Happy betul Qisya dengan Aunty Eirnanya. Apa yang seronok sangat tu Adek?


Berkonvoi pulak ke Banting. Kat sini lagi banyak menunya. Penat makan wehhh. (malas dah nak tempek gambar makanan). Makcik bersama menantu dan cucu sulungnya. Raya kali nie, Qisya dan Amsyar dapat ramai dua pupu baru. Sepupu baru diorang awal tahun depan InsyaAllah..


Mamarazzi pun nak posing jugak kat sofa baru Umi si Amsyar dan Qisya nie. Kan dah kata, raya kali nie raya yang paling banyak saya bergambo? (tapi yang nie memang poyos sungguh mocik....kih kih kih..)




Posted by Picasa

5 comments:

  1. GERAM tengok adik kecik yg tidur kat lantai tu.aloo comelnye ;)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. natasya....dia tak tido. golek-golek je. :)

    ReplyDelete
  4. Uih meriahnye rayooo.. Huhuhu.. Ada ank2 msti best kan.. Yg tadek ank ni dok mlangut tnggu org dtg.. Pahtu wat air, msk nasik ke hape.. Skang org raya nk mkn nasik tau akk? Wakakak.. Haaa.. Yg interview kt klang tu.. kat jln sri gadong.. manelah sy nk menggagau nnti.. GPS pun tak gune..

    ReplyDelete
  5. uits mamarazi dah kena sindrom bergambo lani..hehe:)

    ReplyDelete