Tuesday, 27 September 2011

Blog HILANG!

Tadi time lunch, tiba-tiba blog sayanakcerita nih hilang. Kena removed , okeh. Entah apa punca entah sape punya kerja yang telah buat saya tak keruan sekejap. Terus buka fb melilau cari syani adinde saya yang sorang nie. Yang lain sumer tak online nak bertanya pun. Lagi pun dia jer la yang paling otai pun di antara kuncu kincit saya yang ada blog. Yang lain walau rajin berchitchat, tak friend kat fb pulak. Abis tu camno? Nasib baik ada syani . Boleh tanya-tanya. Kasi tolong sikit lega kat jiwa raga yang gundah gulana.

Hari tu kena hacked. Hari nih kena removed. Sesak perasaan disebabkan blog yang tak canggih mana pun nie. Good. Boleh tambah pengalaman dalam berblogging. Tambah ilmu juga hendaknya. Terima kasih dinde-dinde saya yang tolong melegakan gundah saya. Nanti akak tolong serabutkan korang lagi dengan soklan2 akak ....ekeke...

Tadi ada majlis penyampaian hadiah Visa swipe contest Giant tu. Ingatkan cawangan je, rupa2nya satu Malaysia wehhh....Ford Fiesta tu dimenangi orang Terengganu. Chinese. Hadiah pun dah selamat dishoppingkan. Alhamdulillah.... Blog pun dah ok balik. Alhamdulillah...



5 comments:

  1. Nnti blog sy ilang sy refer kat akk oke? Hahaha..

    ReplyDelete
  2. liyana....boleyyy.....no hal punyer..

    ReplyDelete
  3. huh memacam sekarang nikh...advance sume orang nak godam..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.... Pasni akak dah ada pengalaman, kalau saya lak kena boleh la tunjuk ajarku sifu la pulak ek...

    ReplyDelete
  5. erkkk macamana boleh hilang ekk???

    ReplyDelete