Friday, 23 September 2011

SiLa PerCaYa !

Hari ini sangat mengujakan. Pasal apa ye? Ohhh....ada banyak perkara bagus berlaku dalam satu hari. Mula-mula, cerita pagi tadi. Saya dan kawan-kawan dapat melihat senyuman mesra secara real bukan dari gambar atau kaca tv, tauu.... siapakah itu?
v


 v


 v

v

v

v

v
Percaya tak? Sila percaya.

Lepas tu, ada jamuan raya Jabatan kami pulak. Biasalah. Makan-makan. Chit chat chit chat. Gurau-gurau. Gelak-gelak. Posing-posing dah semestinya. Makan-makan lagi sampai lebam siap tapau-tapau pulak tu. Tapi sorriiii......gambarnya tiada.

Sebab tiada gambar, percaya tak? Sila percaya. 
Petang, ada mesyuarat Agung yang mesti pergi sebab siap ada elaun kedatangan. Jumpa insan yang membawa khabar gembira yang mungkin akan didengari pada 7 Oktober ini untuk penjawat awam. Siapakah gerangan yang membungakan hati kami ini? 

v

v
v

v

v

v

v

v

v

v

Presiden Cuepecs Dato' Hj Omar bin  Hj Osman

Tak sabar rasanya nak tunggu PM umumkan berita best tu. Saya sempat ucap terima kasih pada beliau,tau. :)
Tapi tiada gambar yang membuktikan. Percaya tak cerita nie? Sila percaya.

Last sekali, ni yang paling gempak nak bagitau nie. Encik hubby telah memenangi kereta Ford Fiesta hasil peraduan VISA Spot and Win Contest anjuran GIANT. Woooha! Percaya tak ni?

v

v

v

v

Saya yang pengsan kalau betul. Hahaha! 
Ford Fiesta tu angan-angan saja. Yang betulnya Encik Hubby memenangi baucer shopping kat Giant sebanyak RM200 sebagai hadiah saguhati. Dapat la jugak,kan? Syukur Alhamdulillah....



8 comments:

  1. heheh..bestnya dapat jumpa nama2 besar negara.. ^^"

    nak baucer jgak.. heheheh

    ReplyDelete
  2. dah nak percaya menang kereta tu...sbb mudah percaya w/p tiada bukti (gambar)! x sabar tunggu pengumuman utk penjawat awam,hrp2 yg positif...:)

    ReplyDelete
  3. hampeh tul..terpecaya sekejap tang kete tu..hehe..:)

    ReplyDelete
  4. Sy percaya akk.. Jgn risau okeh? Waah sume VVVVIPPP nih!

    ReplyDelete
  5. senyum soya....dapat sekeping je. kalau banyak, boleh la pass2 sikit...hehe

    teratai...tu la. x sabar nak tau...

    ReplyDelete
  6. mamatasnim....kikiki..verangan jer la nak dapat kete,khennnnn....

    liyana...sob sob....terharu sebab sentiasa percayakan akak. muahs...

    ReplyDelete