Tuesday, 25 October 2011

Berblogging sudah MEMBOSANKAN?

Semenjak akhir-akhir nie, ramai blogger dah tak berapa rajin update blog. Tinggal blog copy paste je yang agak aktif. Apesal ye? Dah boring? Mood dah pergi ke laut lepas tak reti-reti nak balik? hehe...


Janganlah macam tu u olls. Hidupkanlah  balik semangat berblog tu. Buat readers tertunggu-tunggu entri terbaru tak baek tauuu. Especially saya. :(
 
 
 

23 comments:

  1. Mna ada.. xboring la.. hehe :D

    ReplyDelete
  2. agak la.. bella pon rasa macam tu.. tak bnyk yang update blog pastu blogwalking pon xde org yang respon... kalau dulu blogwalking ramai jugak la yg singgah

    ReplyDelete
  3. memang dah tak rasa kemeriahannya...

    ReplyDelete
  4. Yelah dear.. Jgnlah gitu.. Nek kn smangat tu blk ye.. ;)

    ReplyDelete
  5. Yelah dear.. Jgnlah gitu.. Nek kn smangat tu blk ye.. ;) :P :D

    ReplyDelete
  6. hahahha kak yana, kalau azza yang tak up date tak de sapa pun nak ambik kisah ahahha. lawak rasanya. ibarat melukut di tepi gantang je saya ni.

    ReplyDelete
  7. sy blogger baru..belum boring lagi stkt ni.hehehehe

    ReplyDelete
  8. noh....ngengade la tu... :p

    azza...entri nie untuk semua orang. termasuk Azza sekali tau. Kena lebih rajin update kekdahnya. (yg tulis entri nie moodnya mcm dah nak ke laut jugak...hahaha)

    ReplyDelete
  9. azza ada tulis entry copy paste pasal GAddafi... hari malas nak peranh otak, sebarkan jelah pasal Gaddafi tu sebab menarik sangat dan menyentuh hati.

    ReplyDelete
  10. kak yana pun selalu lah update, blog ni selesa sebab tak berat dan xde lagu.. weee weee...

    ReplyDelete
  11. mood kelautttttt, theeeeee =D

    ReplyDelete
  12. uish....same la..skrg aktif blog copy paste je..xde mse tol nk update...kui3x....

    ReplyDelete
  13. salam..

    betul..janganlah boring..

    ReplyDelete
  14. azza... akak byk sgt lagu feberet. tu yg x terpilih nak tepek kat sini. ekeke... lagi pun serabut la. Kesian kat orang yg blogwalking..

    takde masa pun penyebab jugak blog tak ber update. hujung2 tahun nie ramai bz dgn exam kot...

    ReplyDelete
  15. tu lah esok cuti pulak... xde nye nak lepak depan laptop, semua pakat gi jenjalan dengan kawan, dengan family...

    ReplyDelete
  16. Meriah camna aaa? Aku pun kengkadang je hapdet

    ReplyDelete
  17. empayarutama....dolu2...kelmarin dulu... ---> blogger2 sekelian rajin hapdet sampai 3 4 entri sehari. pastu bila bw setiap shoutmix tu mesti namanya lain2. Tapi sekarang, bila pergi satu2 blog tu, nama yg sama je kita jumpa. Maknanya dah tak ramai le tu yg blogwalking. Begitulah ceritanya.... :)

    ReplyDelete
  18. setuju!! maybe kesuntukan masa laa.. hehe *macam saya*

    ReplyDelete
  19. btol la... bila bw pun xde mood nak baca sbb sume benda sme je.. :( tp still bw jugak.. :)

    ReplyDelete
  20. saya tak bosan! saya takda masa!

    ReplyDelete
  21. fa...memang dah boleh masuk kategori blogger tegar nie. hehe

    ReplyDelete