Saturday, 17 December 2011

Ariff Alfian Rosli berkahwin dengan Teman Lelaki?

Pagi-pagi buka FB terkejut sungguh baca pasal pelajar kita yang ditaja oleh Petronas telah berkahwin dengan teman lelakinya sendiri.


tu diaaa......comolot lagi..


Siap pakai baju Melayu pulak tu.
sumber: RotiKaya

Sila ambil iktibar. Tak tau nak komen apa dah. Sesungguhnya dunia dah di akhir zaman.

p/s : Simpati sungguh dengan keluarga budak nie...



20 comments:

  1. dunia dunia...
    malu kan org melayu kita wat gini...
    pakai baju melayu lak..
    ish3...

    btw..thanx sudi singgah blog budak baru ni..
    saya singgah ni follow kamu.. 1551 follower..wow!! thanx otai...

    ReplyDelete
  2. BukanSekadarNama....kesian kat mak ayah dia...apa nak jadi x tau la.

    thanx sudi follow. eh? belum otai la....hahaha..

    ReplyDelete
  3. dunia di penghujung.....
    maruah , adab , agama jadi permainan....
    memalukan bangsa dan islam....

    ReplyDelete
  4. apalah nak jadi ye..
    Dunia akhir zaman..hmmm..

    ReplyDelete
  5. remyhazza...betul tu. hantar belajar tinggi2...bodohnya pun tahap tertinggi jugak..huhu..

    ReplyDelete
  6. Lily...sama2 la kita berdoa akan kesejahteraan anak2 kita agar terhindar dari gejala yg menjadi kemurkaan Allah ini....

    ReplyDelete
  7. astaghfirullah..
    apalah nak jadi ni...

    ReplyDelete
  8. mesti sedih kan parent dia..
    bayangkan lah anak yang menjadi kebanggaan sanggup buat macam tu.
    pengajaran buat kita semua.
    jangan terlalu ikutkan hati dan nafsu without thinking org2 yang sayangkan kita

    ReplyDelete
  9. haish org melayu mcm ni? buat malu je. kot ya pun tayah la siap nak pakai baju melayu tu. keluarga duk tunggu2 dy, dy pulak duk suka-suka kawen dgn lelaki. ish3

    ReplyDelete
  10. pakai baju melayu . tak boleh blah . memalukan adat kite je -__-'

    ReplyDelete
  11. eeeiii... yucks! geli giler.. xsnggop nak tgok lelame.. buekkkk!!!

    ReplyDelete
  12. eeeiii... yucks! geli giler.. xsnggop nak tgok lelame.. buekkkk!!!

    ReplyDelete
  13. Astagfirullah'azim. Semoga dia sempat kembali ke pangkal jalan. hampa hati mak ayah dia yg membesarkan dia.

    ReplyDelete
  14. Mudahan dialirkan keinsafan di dalam hatinya.

    ReplyDelete
  15. ishh..lagi tinggi blajo lagi bodoh rupanya...huh!

    ReplyDelete
  16. terpengaruh dgn keadaan kat sana kot. semoga dia kembali ke pangkal jalan

    ReplyDelete
  17. mak ayah budak ni kat mana? kira hina islam tu siap pkai baju melayu..adui...

    ReplyDelete
  18. rosak rosak.... kalau ye pun nak kawen sejenis xpayah la nak pakai baju melayu.... perosak bangsa betol la. :P

    neway semoga bahgia dunia dan akhirat :)

    ReplyDelete