Thursday, 1 December 2011

Sekejap sangat le puuunnn...

Saya suka tengok kasut-kasut baby yang comel. Jadinya dianugerahkan Qisya Audrra adalah amat bersesuaian dengan minat saya yang sukakan kasut comel yang cantik-cantik sebab dah ada si pemakainya.


Kasut Royale Baby tu beli semasa Uncle Ilmamnya kawen hujung bulan Julai lalu. Sama dengan yang sebelahnya. Kasut ala crocs berbintang-bintang tu jenama Asadi. Tapi belum puas pakai, dan masih nampak macam baru, kaki kecik si Qisya dah tak muat. Adeh laaa.....

Disebabkan dua-dua kasut tu dah tak muat, beli la sepasang lagi Royale Baby. Laa....terlonggar sangat pulak dah. Masa try nak beli tu macam ok je. Konon-konon nak berjimat menang membeli menang memakai. Last-last bila Qisya pakai kasut tu, asyik tercabut je bila dia berjalan. Ekeke....

So, terpaksalah beli lagi sepasang. Ewah-ewaahhh.....bertambah-tambah kasut si kecik nie. Tapi sekarang nak beli yang murah-murah je. Pasar malam pun pasar malam la. Asalkan Qisya selesa. Lagipun ada brand tu. Ce tengok dekat-dekat. NIKE beb! Walaahhhh.....kelas kamu Qisya oit! Hahaha...

Semasa Qisya masih memakai kasut baby...


Oh! Cepatnya anak mama membesar. Rindu sungguh kat Qisya yang masih baby mcm nie....huhu...


14 comments:

  1. hai...yana...comel baby dh berapa umurnya...samalah sy pun suka kasut baby girl..kiut2 jer..sampai hubby marah sbb sll beli kasut baby...ehe..

    ReplyDelete
  2. tp kasut baby mmg lg mahal dr org dewasa kan.baju lagik lah pulak.

    ReplyDelete
  3. Banyakknyer kasut..sempat ke pakai tu??

    ReplyDelete
  4. same laaa da jadik hobi mak nye menghabiskan duit gaji untuk anak pompuan...huh...

    ReplyDelete
  5. izan....sekarang qisya dah setahun 1/2. Dah laju berlari...hehe..

    ReplyDelete
  6. rara....memang pun. Tu pasal akak selalu tunggu jualan gudang untuk barang2 baby nie. Hujung minggu nie ada jualan gudang Pureen pulak. Mesti pergi sebab nak ganti botol2 susu. :)

    ReplyDelete
  7. Qaseh Tholia....dapat pakai sekejap je. Pastu tak muat....huhu..

    ReplyDelete
  8. yanty...dah bertahun-tahun boring shopping baju si Amsyar. Dalam hati asyik geram je tengok baju2 gegirl. Sekarang dah dapat kemain. nasib la gaji tak beso. hahaha...

    ReplyDelete
  9. kasut nike tuh pon saya ada, tp warna coklat..heheh, sama kan..

    dpt anak pompuan, rasa cam nak pakaikan dia apa saja, suka..

    ReplyDelete
  10. Comelnye ksut2 tu tp ley pkai jap je.. Tp xpe nnti dpt ank ley turunkan kasut tu kat ank akk yg lain lak.. Heee.. Bein a mother is a great moment kan akk! :)

    ReplyDelete
  11. CintaZulaikha.....Ya Allah....ada yg beso ke? siap warna coklat pulak tu. faveret kaler! err.....beli kat mana ye? huhu...

    ReplyDelete
  12. liyana....tu la....kawen la cepat, pastuh dapat anak cepat. boleh join da club. hahaha...

    ReplyDelete
  13. Teringin nak ada baby girl sbb bila gi shopping tengok baju2 dia orang punyalah cantik!Tapi apa nak buat, main dgn baby cat je.

    ReplyDelete
  14. Scarlet...nanti masanya tiba juga. Selama 6 tahun saya beli baju boy je sebelum dapat Qisya. Memang geram je masa tu tengok baju girl yg cantik2...hehe

    ReplyDelete