Thursday, 5 January 2012

Sambut Tahun baru 2012 dengan BerBBQ

Hari Ahad balik dari rumah embah, adik-adik ajak buat bbq kat rumah adik ipar saya yang tinggal di Bukit Puchong. Kat belakang rumah dia ada yard. Boleh la lepak-lepak berbbq dengan family. Tak merancang pun, tapi bila ada cadangan je, terus cari barang basah kat pasar malam on the way balik tu. Lagi pun, esoknya kan masih cuti. Seronok lepak ramai-ramai.

Sesi bako-bako dan kipas mengipas.


Waahhh.......gigih uncle2 sekelian...


Siap ada bollard kat yard diorang nie. Tak payah nak kena suluh-suluh tengok dah masak ke belum. hehe..


Si kecik Qisya dan Ireen bermain bersama-sama dengan berbahasa orang zaman batu. Ngeee...


Sebahagian santapan dinner kami. Nasi goreng disediakan dengan penuh kasih sayang oleh tuan rumah. Sambil menggoreng, sambil dukung Ireen, cayalah aunty!

Tiada apa yang paling best melainkan dapat lepak bersama family time cuti. Tapi malam tu, kesian kat Ireen. Dia terhantuk kat engsel pintu. Berdarah dahi dia. Semoga cepat hilang parut tu ye Ireen yang comel. Mak Long luv u.



4 comments:

  1. wa, best nyer, sambut tahun baru ngan family..huhu..kita sambut tahun baru mengadap buku, laptop je..huhu

    ReplyDelete
  2. Athirah Zain...memang x pernah sambut tahun baru pi tengok bunga api. Memang selalunya berkumpul dgn family je.. :)

    ReplyDelete
  3. dah baik ye? Alhamdulillah....

    ReplyDelete