Tuesday, 31 January 2012

Sharnaz memang bercinta dengan Shila Amzah ke?

Tadi baca kat blog Beautifulnara pasal gambar mesra Sharnaz dan Shila Amzah.
Erk? Memang bercinta ke?
Terkejut la juga sebab sekarang tengah layan Bicara Hati. Shila Amzah pun nyanyi best je dengar. Rasa macam dia tu remaja lagi tetiba 'dah bercinta'? hehe..
Tak pe la dik. Tak kisah. Asal tak merampas kekasih orang.
Jangan over poyo macam satu couple yang pujuk memujuk rayu merayu kat tweeter tu udah le ye korang.
Semoga terus cemerlanglah dalam kerjaya masing-masing.

Boleh baca dan tengok gambar pasal diorang di blog Beautifulnara .



3 comments:

  1. hehehe.. remaja.. bercinta plak dgn sharnaz.. jeles i.. kikiki..(gurau-gurau je..) bicara hati malam ni!

    ReplyDelete
  2. Haha.. dh bsr dh diorg 2. Xlama g kawin la gamaknya yer :D

    ReplyDelete
  3. jom tengok bicara hati! hehe...

    ReplyDelete