Friday, 6 January 2012

Terharu Sungguh!

Rasa nak nanges kerana terharu.
Jalan-jalan di blog orang lain, pastu nampak blog ini di bloglist sangat happy tau.
Tak tahulah orang lain macam mana. Tapi saya sungguh rasa terharu.
Taknak melalut sangat dek rasa rendah diri yang melampau, (dan takut jugak kot2 ada yang akan muntah hijau), saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada 3 blogger yang sungguh berhati pink bak kata Liyana Zahim (dinde, akak suke le word hati pink tu)

Mereka ialah :

Ceria sungguh blog amy nie sebab dalam hidupan laut. :)





Blog yang sedap mata memandang dan terisi cerita-cerita menarik. :)



Blog ini kepunyaan Izzat yang masih menuntut di Universiti Al-Azhar, Mesir. Suka berkongsi hal-hal keagamaan.  Semoga tercapai cita-cita menjadi seorang Al Faqeh fi Ad-Deen.

Baru terjumpa tiga. Kalau jumpa lagi, akan dimasukkan di dalam entri yang akan datang. Kadang-kadang perkara kecil yang kita lakukan, tanpa disangka sangat menggembirakan hati orang lain. Terima kasih banyak-banyak.

Eh? Apalagi. Jom la serbu blog-blog kat atas tu.

p/s: sila abaikan hasil edit gambar yang cacamarba. 


6 comments:

  1. setakat ni saya blog saya takde lagi dalam bloglist org. sedihnya

    ReplyDelete
  2. Ekmi Rabat... ada tapi belum jumpa kot. :)

    ReplyDelete
  3. alamak!! blog Puan Yana pun cantik.. lembut je.. sejuk mata memandang.. TQ..

    ReplyDelete
  4. hehe...salam perkenalan :)..takdela ceria mana cuma mmg suke tgk akuarium tu la pasal ;0...terbawak2 plak dlm blog ;0...

    ReplyDelete
  5. hehe...salam perkenalan :)..takdela ceria mana cuma mmg suke tgk akuarium tu la pasal ;0...terbawak2 plak dlm blog ;0...

    ReplyDelete