Sunday, 19 February 2012

Happy Birthday to Me

Hari ini angka usia bertukar lagi.
Alhamdulillah masih bernyawa...
dan saya memohon yang baik-baik akan bertambah dalam kehidupan.
Amin ya Rabbal aalamiinn..

Encik hubby decide nak bawa makan kat luar.
dia suruh pilih tapi saya betul-betul takde idea.
last2 saya suruh dia je yang pilih.
dan pilihannya ialah Holiday Inn, Glenmarie, Shah Alam.
layan je lah gambar-gambar yang ada, ye?

#amsyar sekarang rajin berposing. layankan aje.

#suka lobby hotel nie. Sangat luas.


#hehe...bahagiaaa....


#feveret Qisya ialah sudu. Bagi je dia main sudu tapi kena jauhkan segala gelas dan pinggan. Bahaya.


#nasi 3 sudu tapi lauk keliling dah macam nasi ambeng ke hape. Yang panjang2 tu siput pahat/buluh. Sejenis mussel. Bukan terung atau rebung ye..




#desert adalah kegemaran. selalu cepat teruja kalau tengok puding2 tu..


#kambing panggang... ditemani spiral pasta, onion ring, popia, jagung & kentang apatah tak ingat namanya. Memang terbaiklah di antara yang lain...


#cheese cake, blueberry cheese cake, choc mousse & cookies.




lepas habis makan, snap-snap pulak view kat luar.
landskap di sini sangat cantik, ok.

#happynya Qisya...


#Amsyar tanya tempat apa nie Mama? Tempat majlis kawen kot...


#jernih betul air kolam ikannya.




#rambut Qisya dah boleh ditocang dua.


#hoho...ini adalah gambar kontroversi. Saya tak perasan sampailah saya upload gambar nie kat sini. Ingatkan Qisya peratikan apa laa di seberang sana. LOL..


#ada budak perasan jadi Richard Clayderman atau Yiruma...hehe

Alhamdulillah dapat makan sedap-sedap hari nie.
Terima kasih ye Abah.
semoga terus gigih cari duit lagi.
tahun depan kena celebrate kat tempat yang kena naik flight pulak.
boleh ye? hehe..


16 comments:

  1. happy birtthday to u...hepy besday to u...heheehhe...mg ceria selalu.. (*_^)

    ReplyDelete
  2. hoho hepy besday kak:)
    murah rezeki, panjang umur n happy selalu..

    ReplyDelete
  3. terima kasih kepada semua yang wish. Tak nampak gambar ke? hehe....watermark picasa punya pasal le nie....nanti upload lain... :)

    ReplyDelete
  4. salam
    hepi besday yana...wah2 romatik gitu...

    ReplyDelete
  5. selamat ulang tahun.. semoga berbahagia selalu.. ;)

    ReplyDelete
  6. Maaf lambat wish..!

    Selamat Ulangtahun Kelahiran Kak Yana...!

    Semoga berbahagia bersama keluarga tercinta.. :)

    siput buluh tu, org cakap sedapkan...tapi sy xpernah try lagi.. :)

    ReplyDelete
  7. salam kunjung balas...
    Selamat Ulang thn Yana....

    ReplyDelete
  8. rambut Mya jugak yg tak tumbuh-tumbuh...huhuhuuuu...hepi besday yana....

    ReplyDelete
  9. hepy belated burfday sis!

    semoga usia drahmati rezeki dberkati :)

    ReplyDelete