Friday, 17 February 2012

Kenapa mesti Strawberry Park Resort?

Pihak Strawberry Park kena bagi lebih diskaun ni.
sebab rajin sangat nak promote. haha.
Hari tu saya dah cerita pasal indoor,kan?
kat SINI entri dia.

Sekarang nak cerita pasal outdoornya pulak.
Disebabkan resort ini berada di atas puncak bukit yang berasingan,
lokasinya adalah tersendiri dan menjanjikan view yang sangat menarik.
Setiap kali saya menjejakkan kaki di sini,
jenis bunga-bungaan untuk landskapnya berubah.
Rajin sungguh pihak resort menjaga keindahan landskap.

#pemandangan ke arah playground


#sebelum nie penuh dengan bunag lili.


# penuh dengan pokok-pokok bunga ros yang belum berbunga menggantikan pokok petunia.


#sebahagian taman bersebelahan apartment jenis studio.


#the girls in the family. Tak cukup sorang sebab berada di Mesir.


#Qisya dan Ireen main hug-hug...hehe.


#di pelantar Restoran Jim Thompson Terrace. Pernah dinner di sini sambil menyaksikan matahari terbenam. Sangat indah pemandangannya dangan cuaca yang sejuk.


#di lobby berlatarbelakangkan lukisan besar Strawberry Park Resort.


#ahli rombongan.

Persekitaran cantik biasalah.
nak posing sana sini. hehe..

p/s: senang betul buat entri tepek gambo pastu tenyeh caption. LOL..



5 comments:

  1. teringinnya nak pergiiiiii..!!!!

    terima kaseh kak sudi komen blog sy.. :)

    insyaALLAH..akan di baik pulih.. <---ecehh..bnyik sy pandai nk edit mengedit je eh..kekeke

    ReplyDelete
  2. Adam hawa....malam je sejuk. Siang panas terik terasa juga.

    Cik Nur...ala....komen biasa-biasa je. Akak bukan pandai sangat pun. Banyak lagi nak edit blog nie, tapi rasa mcm banyak yg kena buat. Malaslah....hehe..

    ReplyDelete
  3. fa.... x de la masam sgt. tu sebab sedap dicelup dgn coklat/ ais krim tu.

    ReplyDelete