Friday, 10 February 2012

Strawberi celup Nutella?

Rasa macam geram sikit hari ni.
Kena pi kursus lagi!
Adehhh......awal-awal tahun, asyik naik nama je untuk kursus.
Hari lain tak pe la. 
ni balik-balik kena hari Jumaat.
geram tau.

esok dah la nak pergi Johor.
mestilah nak beli itu-ini hari ini.
tapi dah kena pergi kursus, tak sempatlah nak bershopping lama-lama sikit, kan? huhu.
agak sedih di situ. * sobs.

entry dah la banyak untuk di update.
macam banyak cerita sekarang ni.
tapi terpaksalah delay sikit.
tak pe kot.
anggap je lah blog nie macam Air Asia yang suka delay2 tu. hahaha.

semalam,
saya bantai makan mende alah nie..


#strawberri celup nutella.

ada sape-sape pernah makan macam ni?
ini adalah cara makan orang yang malas nak cairkan coklat ye kenkawan.

semasa di Cameron Highlands, saya tak berkesempatan ke pasar malam Berinchang.
traffic jem teruk sangat.
so melepak kat Strawberry Park je.
maka melepas la idaman kalbu nak makan strawberri celup coklat.

on the way balik, singgah sekejap kat Ringlet.
beli la strawberri.
bapak mahal betul.
RM23 untuk 500gram.
Mentang-mentang ramai orang naik Cameron Highlands masa tu,
bukan main lagi depa ni katuk customer.

mintak kurang, dia bagi harga RM20.
katanya itu dah paling murah.
sabo je la. huhu..

dapat la juga feeling-feeling strawberri celup coklat tu.
tapi biasalah...
dah namanya Nutella
mestilah sesat rasa hazelnut tu. 
lantak. LOL...



8 comments:

  1. sedap²!! tapi sy lg suka makan strawberi cam tu je.. ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha..biar..janji ade rase coklat...

    ReplyDelete
  3. pergghh,, terliur... sedap giler koT!!!!
    memang cerite bahagie cik yana halim nieh,,ahha :D

    ReplyDelete
  4. since layan vanila coklat, gal beria-ria nk ajak uppa pg sana. tgu dia blk job, lps ni nk pg jugak. tp nk pg time weekdays. senang sikit. nanti gal nk tanya kak yana byk soalan. hahahaha. #jelly!

    ReplyDelete
  5. gal....boleh je nak tanya apa2. Nak cari scone ka? hahaha..

    ReplyDelete
  6. waduhh...! terliur terus bila singgah sini...stwberi celup coklat mmg sedapppp...dah la nuttela tu sedap..celup stwberi..lagi sedapp...

    waahh...terliur dah nih...

    ReplyDelete
  7. salam....sekadar berkongsi =)
    alhamdulillah ...mmg nampak sedap...
    keep it up ^^!

    # wanna share sum fact , acelly NUTELLA ni x halal..maaf yatt ckp..tapi alhamdulillah nak kongsi sem ni amek kelas FIQH HALAL..NUTELLA x halal sbb kalu dr segi HALAL logo dari JAKIM pon lom cnfrm...g satu bnda2 nutty2 ni kadang2 kita kna make sure kdg2 bnda ni kandungan gelatin dia kurg jelas...smada dr ba** atau dari lemak haiwan halal,& bila guna haiwan halal...syubhah dari segi penyembelihan pulak...
    better bnda SYUBHAH elakkan :)
    berhati2 ..wallahualam..:]

    ReplyDelete