Thursday, 23 February 2012

tak terasa pedas ke?

Tak tahu nak gelak ke.....nak marah ke...
tapi yang nyata, tajuk dan pengacara sangatlah tak seiring.
NTAHAPEHAPE! 




16 comments:

  1. mybe pengacara ni mempunyai hati dan telinga yg tebal kot -.-

    ReplyDelete
  2. selamba sangat, kan? muka Ustaz Haslin pun dah macam boring je masa last tu...hehe

    ReplyDelete
  3. doakan hidayah datang buat pengacara ^^

    ReplyDelete
  4. aiyooo...slow la plak line time nk tgk vid ni...

    ReplyDelete
  5. mangkuk. pggil la pengacara yg brtudung kalo nk wat topik ni. memalukan

    ReplyDelete
  6. Memang tah apa2... Agaknya panel pun nak bercakap kena banyak berlapik..Takut ada yang terasa pulak.. Patutnya pggl pengacara bertudung, kan ada 2-3 orang kat wanita hari ini yang pakai tudung...

    ReplyDelete
  7. huhuhuhu..tau xper..wanita hari ini salu cmniy la..dulu tajuk laen tw..skg tajuk lain pulak..tp memang sangat malu kowt..xterase ker??..sentap kowt..

    ReplyDelete
  8. adesh..muka nampak cool dalam hati ntah2 sentap habis..huhu. agaklah topik dengan pengacara tak sepadan.

    ReplyDelete
  9. Moga di dia mendapat hidayah..dah lama tak tgk WHI ni..

    ReplyDelete
  10. kalau orang cakap tv nie tiga suku tau marah. tapi penerbit mcm x boleh fikir ke? hairan betul tu...

    ReplyDelete
  11. si pengacara terpaksa senyum walaupun sebenarnya rase nak berambus dari situ...hahaha

    ReplyDelete
  12. macam mana pengacara kaver cool kat situ??haha

    ReplyDelete
  13. aahlah kak, pttnya ambik la pgacara yg btudg. xsesuai lgsg untuk dorg. xmalu ke? klu kite da segan habis da mse 2..

    ReplyDelete
  14. segmen yang memalukan diri sendiri..apadaaa tv3 ni...

    ReplyDelete
  15. tv3 nak bg pengacara dia insaf kot..hehe..kot2 termalu then terasa nak pakai tudung..

    ReplyDelete