Friday, 17 February 2012

Tukar nama BLOG

Hari ni terpaksa tukar nama blog.
bukan sebab tak bahagia dah tau.
tapi cerita sedih, geram dan bengang pun saya cerita juga. hehe.
agak ironi di situ.
hasilnya, asyik kena perli pun tak best juga ye?
so, bertukarlah namanya.

bukan nama orang lain pun.
tapi nama sayalah tu.
ok tak tukar nama ni?
ke...ada orang rasa tak bahagia? ahaks..
*kot-kot la fikir saya dah bajet femes.

banyak yang perlu dilakukan untuk blog nie.
rasa nak ubah macam-macam tapi tak berkesempatan.
tak pandai pun satu hal
jenuh nak tanya sana sini. huhu..

jadi, terimalah seadanya ye?
nama blog berubah, tak semestinya tuan blog pun berubah.
masih penyayang macam dulu-dulu juga di sebalik riak wajah yang complicated. LOL...

p/s: bilalah nak betul-betul slim bukan sekadar ilusi optik gambar di bawah.




13 comments:

  1. betol3. nama berubah tapi tuannye tetap sama ^^

    ReplyDelete
  2. hahaa, ok2 . tak ikut berubah jga pula ? hehe ^^

    ReplyDelete
  3. Nama je berubah..pemilik..tetap sama.. :)

    sy pun xpandai nk edit2 ni..paling malas...hihih

    ReplyDelete
  4. kak ina....ilusi optik je tu. huhu...

    ReplyDelete
  5. sekadar ubah nama blog takpe...izan tetap mai juga terjah...hehehe.. :)

    ReplyDelete
  6. besta nama blog nie saya nak cerita.. kompom buh cita apapun xda sapa marah kan kan... have a nice day yana..

    ReplyDelete
  7. tak pe kak.. owner yg same.. i tetap follow.. ;)

    ReplyDelete
  8. nama apa-apa pun takpe
    janji diri sendiri happy berblogging kan kak...

    ReplyDelete
  9. owner still sama kan? so tade hal punyalah

    ReplyDelete
  10. nak tukar jugak tp x jadi..tertukar sume skali ngn address. nanti2 lah explore lagi

    ReplyDelete