Saturday, 31 March 2012

Diskaun VCO Catalyst untuk READER BLOG!

Petang semalam dah start berniaga di Weekend Bazar Shah Alam.
Weekend Bazaar ni diadakan setiap hari Jumaat, Sabtu dan Ahad dari pukul 5 petang hingga 2 pagi di Dataran Kemerdekaan Shah Alam.
Dataran ini yang bersebelahan Muzium tu kepada sesiapa yang confuse dataran yang mana satu.
ramai juga yang tak tahu cara nak parking di sini.
masuk ikut jalan dalam kawasan muzium untuk ke parking belakang pentas, tau.
jangan sesat-sesat cari parking jauh-jauh.

Ok.
berita baiknya saya bermurah hati nak bagi diskaun kepada pembaca blog ni.
*ecewahhh....murah hati la pulak ye. hehe
saya buat tambahan diskaun sebanyak RM2 lagi untuk anda yang membeli produk Catalyst.
Best, kan?

Jom ajak kawan-kawan datang.
nak jadi ejen pun boleh dengan pembelian minima sebanyak RM150.
boleh tambah2 pendapatan.


#stok adalah mencukupi. Meja tu yang agak comel tak boleh letak banyak-banyak.


#berjiran dengan jualan kasut yang comel.


#macam-macam pilihan jubah menarik dan eksesori cantik dan comel dijual di sini.


#harga ekseori di sini adalah amat berpatutan. Rugi kalau tak grab buat koleksi untuk Hari Raya nanti.

Datang gerai nombor 33 tau.
pastu cakap kat tukang jual di gerai ni yang u olls reader blog yana halim.
diskaun serta merta akan diberikan.
*ini adalah iklan. Poyo pun poyolah. Mocik pasrah. ekeke..




Jom ramai-ramai memeriahkan Kayuhan Malam sempena Earth Hour malam ini.
Datang jangan tak datang... 




8 comments:

  1. jauh beno..kalau dekat boleh pi dah.. :)

    ReplyDelete
  2. ehe..Yana ada tak kat ctu...nak usha Yana laa..kalau tak hujan..ehe..

    ReplyDelete
  3. cik nur... jauh pun boleh. esok kan cuti. lepak2 la kat Shah Alam... :)

    ReplyDelete
  4. izan....jgn la usha kitew....usha barang takpe. ekeke...

    ReplyDelete
  5. ala.. x boleh pegi.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. semoga murah rezeki di sana nanti ya

    ReplyDelete
  7. xleh p xleh jumpa kak yana =( xpelha semoga akak murah rejeki hendaknya

    ReplyDelete
  8. sayangnya saya tak pergi hari tu.. hurm..tak apa lah.. next time ada lagi kan? InsyaAllah jika ada kesempatan saya akan terjah

    ReplyDelete