Monday, 19 March 2012

Hoh? Dia ada gigi yang horror?

Saya pernah tulis entri tentang kagumnya saya dengan blogger yang cantik, comel dan hensem.
boleh tengok entri tu kat SINI .
memang hairan.

hari tu masa lepak dengan adik-adik, dapatlah satu pesanan penaja,
'akak tak payah la kagum sangat cantik diorang..'
'nape?'
'si polan tu giginya horror!'
'hoh? Biaq betoiii...'
terkojut eden wehhh....tak sangka betul.

yalah, selama ini tengok gambar diorang ni semuanya cantik-cantik.
tak pernah perasan yang sorang tu asyik ambil gambar satu sudut je, yang sorang tu asyik senyum meleret sepesen je, yang sorang tu pulak asyik senyum simpul, tak pun muncung-muncung je.
sekarang baru perasan! hahaha....
tak mengapalah....masing-masing berlumba nak tonjolkan yang indah-indah saja.
macam tu lebih bahagiakan diri sendiri gamaknya.

Lepas nie tak payah kagum-kagum sangat.
Tak percaya? 
meh tengok nih satu contoh.


 
Kuasa mekap. Dari FB Liyana Zahim my dinde.




9 comments:

  1. untuk menampakkan impak mang mcm tu kan.. =)

    ReplyDelete
  2. hehehe...horro...petama kali dengar ni..hihi

    sy xcantik kak...tapi sy comel cz montel...hahahha <--- perasan amatt..!

    ReplyDelete
  3. yana..akak suka tgk fatin liyana...comel sesangat...yuyu zulaikha pun kecik comel...cik epal..tgk pic dia org kat mana2 event still sama...

    ReplyDelete
  4. hahaha....sembunyilah apa yg boleh disembunyi. Pastu bila blogger lain jumpa buat muka terkesima, tak payah la nak segan2 sendiri kekdahnya. Tak gitu?

    ReplyDelete
  5. betul betul!! azza pun perasan ada sorang minah ni asik upload gambar. gambarnye byk tapi satu sudut je. wonder jgak. bila tgk gambar dia kat facebook kawan yg lain, oh no! jongang rupenye.

    ReplyDelete
  6. azza.....sapekah itu? ada ramai nih...hehe..

    ReplyDelete