Thursday, 29 March 2012

Segannya laaa...

Ini cerita minggu lepas.
Jabatan kami menjadi hos perhimpunan dan saya kena menyanyi koir.
last sekali menyanyi di khalayak masa zaman belajar dulu.
nyanyi nasyid masa tu kalau tak silap.

Ni dah umur mcm nie nak nyanyi-nyanyi depan orang ramai walaupun beramai-ramai adalah sangat segan, ok.
Kalau boleh rasa nak menyorok di belakang pokok2 bunga tu.
tapi dah badan beso gedabak macam nie, nak main nyorok-nyorok balik pokok bunga adalah satu repekan Niyang Rapik.
so, hadap je lahh...

#hoho..... segan tak terkata masa nie. Mata tak tahu nak tengok arah mana...hahaha.
*kat depan kami ada lebih 1000 pasang mata. Mau tak segan..


#ini namanya kenyang perut suka hati. Majlis pun dah selesai. Legaaa....


#apa motif tepek gambo nie tak tahu. Aaaaaa......first time pakai nametage elok-elok macam tu kot? LOL...
*memang first time selepas 7 tahun, tau... :p


Semua gambar dicilok dari mamatasnim .
sesekali nak tunjuk wajah-wajah kenkawan kitew....ye dak?



8 comments:

  1. ok apa...hot mama tu...silap2 kalah kak jiana jin...

    ReplyDelete
  2. wahh,, dapat tepukan gemuruh tak kak??

    ReplyDelete
  3. nur zaman soklah dulu pernah lari dari koir...
    pastu xpasal kena marah..bukan ape, maluu..hihihi

    ReplyDelete
  4. hee...segan kot kalau orang tengok2 ni kan..hee~

    ReplyDelete
  5. wah. mesti enjoy kat sana. mcm meriah je majlis tu :D

    ReplyDelete
  6. release tak tension pas nyanyi tu? musti release kan?? hehehe

    ReplyDelete