Wednesday, 7 March 2012

Setahun sudah berlalu...

Wah! Dah setahun ye.
Happy birthday to my dear blog.
Macam tak sangka cepatnya masa berlalu.
Banyaknya cerita dan luahan dikongsi.
termasuk juga yang merepek merapu...hehe...

Jadi? Jom tengok pencapaian setahun berblog.

ramai follower? 
Alhamdulillah.

banyak cash out Nuffnang? 
Belum lagi.

dapat ramai kawan? 
Alhamdulillah.......jumpa ramai adik2 yang sweet kat sini.

ada blogger femes jenguk blog ni tak? 
So far, Cik Epal dan Peejburhan.

pernah menang contest/GA? 
Malang sekali belum pernah. Tak rajin join pun.

popular tak blog ni? 
Oh tidaaakkk....saya menulis bukan kerna nama. 'Yana Halim' adalah suatu ketandusan idea memikir tajuk, okeh? Dan ia sama sekali tidak setaraf jenama Ben ashari, Hanis Zalikha, Yuyu Zulaikha dan seangkatan dengannya.*tapi kalau dapat follower ramai mcm diorang, memang bestlah. hihi

Gilo. Sendiri tanya sendiri jawab. ROFL.
Adeh laa. Dok sengal pepagi hari.
Apa pun saya rasa sangat suka berblog.
Minat nak jadi penulis novel tapi tak berbakat.
Tulis kat blog je yang mampu.
Rasa happy gitu dapat bercerita dan berkongsi apa yang saya tahu.
Tapi kalau ada yang rasa cerita saya adalah cerita riak menunjuk2, maaflah.
sila betulkan hati tu. ada sedikit rosak di situ bila bersangka buruk.

Kepada semua rakan-rakan bloger yang sudi singgah, follow dan komen,
terima kasih di atas sokongan kalian. Thanx sangat-sangat.

Harap-harapnya 2012 makin rajin update blog.
Happy blogging!

Eh? Nak kena ada kek jugak ke? * poyo.




37 comments:

  1. Blogge pames!!!!!!!!!!

    nak saiinnnnn!!!

    ReplyDelete
  2. wah!! dah setahun.. sonok! baca blog akak.. teruskan berblog.. chayok!!

    ReplyDelete
  3. tahniahh..moga2 blog ni berkekalan dengan stori mori

    ReplyDelete
  4. Selamat Ulang Tahun yang pertama buat blog akak ya ! Hee :DD

    **Alaa. akak yana blogger hot n pemes kot. weeewwiit~ Winkk winkk ^______*

    Suka baca blog akak. Hee. Teruskan berblogging akak !

    With Love.
    Muaahh :DD

    ReplyDelete
  5. hepi besday to blog 'Yana Halim'...xjemu tau datang membaca kat sini...mg bakat menulis diteruskan... :)

    ReplyDelete
  6. Yana..sama la besdei blog kita bulan ni :)

    ReplyDelete
  7. wahhh tahiah...pas ni bubuh lagi n3 sensasi yew...ehehehe

    ReplyDelete
  8. noh.....nak sain kat mana nih? hehe..

    ReplyDelete
  9. AdamHawa...thanx... :)

    mizz miazzati...thanx...mudah2an tahun nie banyak cerita2 best yang boleh dikongsi.. :)

    ReplyDelete
  10. Cik Fiza.....Femes? alahaiiii....jauh panjang dari api... tapi x taulah 5 tahun akan datang. hahaha.....thanx ye cik fiza... :)

    ReplyDelete
  11. izan....thanx... :)

    kak ina.......jom kita celebrate sama2 nak? hari nie pun boleh...lepak kat SACC kejap ke...hehe

    ReplyDelete
  12. yanti...wehhhh....byk entri sensasi ke blog ni? dah mcm melodi dah tu... ;p

    ReplyDelete
  13. tahniah...semoga terus maju...

    ReplyDelete
  14. dah setahun yer kak???..kekalkan dlm berblogging key..keep it up !!~ :)

    ReplyDelete
  15. Aein.... thanx... :)

    dfiqa.... belom beli daa.... :p

    ReplyDelete
  16. happy birthday bl0g yana halim :D
    da follow cni ^^

    jum baca entri baru alynn http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/2-kelab-jutawan.html

    ReplyDelete
  17. Selamat ulangtahun yang pertama.. :) dan teruskan berblogging.. ^__^

    ReplyDelete
  18. wah2.. nak sy tolong nyanyi kan tak kak??? hee~~

    ReplyDelete
  19. Cik Nur....mudah2an. Thanx ye cik nur. Rajin singgah dan komen kat sini.

    ReplyDelete
  20. haniasyira.....nyanyi la. Nak dengar nie...hehe

    ReplyDelete
  21. salam
    tahniah...wat open table tak..makan2..jemput kekeawn blogger yg kenal hehe...
    semoga ukhuwah berpanjangan...

    ReplyDelete
  22. kak kamsiah...w'salam. thanx ye kak. suka je nak buat open table nih. tapi tu la. yang kenal semua duduk jauh2. kalau duduk shah alam kan senang...huhu..

    ReplyDelete
  23. blog ni pun ok juga :D suka baca. nice one! nanti2 bole la jadi fames ames kan. sama la kita, baru je setahun.

    ReplyDelete
  24. steff..... thanx. nak femes tu tang blog ke tang tuannya? tuannya x mungkin kot sbb x rajin tepek gambar sendiri. hehe...

    ReplyDelete
  25. Blogginglah dengan matlamat yang jelas. Yang paling penting blogginglah disebabkan suka menulis :)

    ReplyDelete
  26. waa dah setahun yerkkkk... selamat berblogging :)

    ReplyDelete
  27. Hami Ashraff......Wah wah....akhirnya sampai juga ke blog ni ye. Thanx sgt sudi komen kat sini. Akak mmg suka menulis pun. Tu sebab wujudnya blog ni. tapi tulis pendek-pendek je. Belum pandai nak tulis panjang2 dan mengupas sesuatu isu. Kena ambil masa yg banyak sedangkan semasa berblog pun menaip sebelah tangan je. Sebelah lagi enjut buaian Qisya. Tunggu dia besar kot. :)

    ReplyDelete
  28. Cik Moon....thanx. InsyaAllah akan cuba terus menulis... :)

    ReplyDelete
  29. popular tak blog ni?
    Oh tidaaakkk....saya menulis bukan kerna nama. 'Yana Halim' adalah suatu ketandusan idea memikir tajuk

    hahahaha..yang ni kelakar..hahahaha

    ReplyDelete
  30. dua2 sekali la femes. xkan blog sorang kot . keh2 ^_^ xpyh rajin2 tempek gmbr. nanti2 pun bole tempek.

    ReplyDelete
  31. steff.....dapat uv200 sehari takyah bw pun dah kira ok. ini nak dapat 100 uv pun jenuh blogwalking, entah bilalah nak maju jaya blognya pun....hahaha.

    ReplyDelete
  32. hahahahahaha..namo marah2..nanti sepat tua..hahaha

    ReplyDelete
  33. Boni JJL3....ikan sepat adalah sedap dimasak lemak cili api. kikiki..

    ReplyDelete