Sunday, 20 May 2012

Blogger kipas blogger

Kadang-kadang rasa lucu pulak bila tengok puak-puak kuat mengipas ni.
dalam politik negara, tak usah kata la.
macam-macam jenis punya kipas demi kepentingan politik masing-masing boleh kita nampak.
politik kat pejabat pun.
kerja tak setara mana, kipas bos yang melebih.

dalam blog?
hoho....ramaaiii....
bila ada blogger femes meluahkan tak puas hati di blog,
maka ramailah golongan ini muncul.
tambah-tambah yang tak dipuas hati tu pun blogger juga.
walaaahhhh.....kemain backing. kemain menyokong.
(saya pun kekadang join sekaki..wakaka)
yang tukang pujuk pun ramai.
tak tahulah sebab mengipas ke, peminat setia ke...
atau memang pencinta keharmonian sejagat.

yang pasti, saya perasan la jugak segelintir yang taksub dengan blogger femes.
puji dan puja memanjang kat setiap entri si blogger femes tu.
padahal, blogger femes tu tak layan pun komen dia.
kesiaaaannn....hahaha.

sudah-sudah la.
tak payah taksub sangat.
diorang pun manusia biasa juga.
yang tak best, takkan nak cerita.
gambar yang hodoh, takkan nak tunjuk.
rilex sudehh...cenggitu.
tak percaya, pegi pi jumpa.
real cun/hensem tak macam dalam blog?
betul ramah tamah ke?
jangan jadi blogger yang pathetic.
layanlah semua blogger seadilnya.
tak gitu?
Tata..

p/s: Jangan lupa join GA tersempoi ye. Senang sangat. Tak payah tulis entri, tak payah tag, tak payah share kat wall. Tapi kalau buat, sila bagitahu untuk hadiah extra jika terpilih menjadi pemenang.




32 comments:

  1. setakat ni tk rasa mengipas mana2 blogger..haha..kwn dgn semua..tak mau pilih kasih..

    ReplyDelete
  2. betoi2...kita kipas diri sendiri dah la kak.. hihih..

    meh minum air mata kucing.. :)

    psst..nak join laa..jap..!

    ReplyDelete
  3. acond sejuk sket kak.. kipas2 ni nanti penat, :)

    ReplyDelete
  4. wah.. panas..panas.. sapa nak kipas saya yg kepanasan ni.. hahaha. mcm termakan cili ekekekek..

    tajuk ini memang menarik, terus aku cepat2 terjah :)

    kipas2 ni masih ok bagi aku.. menyampah sikit jer (kes jeles ni!) tapi kalau yg bab kutuk lepas tu bersembunyi di balik nama anon? grrrrrr!

    *serius n3 ni dasyat bestnya (bukan kipas tau.. cuma aircond!)

    ReplyDelete
  5. heh..menda tu mmg biasa sangat.

    ReplyDelete
  6. apa kipas-kipas ingat bakar sate ker?....huhuhuhu...tergarang lak...buat hapa nak kipas..pasang aircod lagi best...sejuk..boleh lena..kan

    saya dh joint ga sempoi tuu...

    ReplyDelete
  7. tumpang trafik, bila bercerita ttg bloggers femes.. ada keyword yg sangkut sbb ramai yg dok cari.. hehhe

    setuju dgn entry, support penting tp jgn taksub..
    sop suka belajar dgn yg hebat2 dgn menilai cara mereka

    ReplyDelete
  8. hahahaha.. entri ni memang panas.hehehehe.. kak, saya perlukan kipas sekarang..hehehe

    ReplyDelete
  9. Salam Yong,
    apa benda ni?
    Pasang erkon dah ler.

    ReplyDelete
  10. kipas...jgn tak kipas...musim panas skrg ni hehe...
    akak suka dan selesa dgn rakan2 blogger yg biasa2..,.yg dok masuk blog kita,layan komen kita..yg femes amos...jarang2 masuk...baca...tp tak komen pun haha...komen kita bak melukut ditepi gantang kut bg mereka...

    ReplyDelete
  11. sis92... ye Nora Elena... (ada simptom econ tak nih? hihi...)

    ReplyDelete
  12. Cik Nur...time panas2 nih, air mata kucing mmg best. TQ sudi join GA ye. TQ juga rajin komen. TQ juga tulis entry GA. TQ TQ TQ.... kat cik nur. :)

    ReplyDelete
  13. babycomel...ha'ah ye. econ lagi best dari kipas. :)

    ReplyDelete
  14. Fara Ahin Alias Ali.... Terima kasih. Biasa2 je entri kesian nih...hihi

    ReplyDelete
  15. Nong Andy....kalau panas, boleh le pegi Kundasang lagi. Tak payah pakai econ dah. hehe... (haisshhh....bilalah nak sampai ke Kundasang diriku ini...)

    ReplyDelete
  16. Cik Bib.....dulu tak perasan sangat, sekarang nih sebab rajin sikit terjah bloger lain, tu yg terperasan tu. :)

    ReplyDelete
  17. izan mama mia... lapar sate station pulak tetibe. TQ join GA ye izan. dah take note. :)

    ReplyDelete
  18. gnesop poseng... untuk up traffic tu ye. yang kesian ni yang jenis taksub tu. kagum melampau tak habes2. huhu..

    ReplyDelete
  19. Boni...nanti meh ambik kat akak. Kipas souvenir org kawen. kikiki..

    ReplyDelete
  20. MOH KEMBARA....salam Yong Halima.. saje je buat entri panas. hahaha... (econ nak kena tambah lagi. skrg ni hangat bebeno cuaca...)

    ReplyDelete
  21. kak Kamsiah...blogger femes tak hadap pun dgn komen kita ni, ye dop? baik kita komen sesama kita je. hahaha..

    ReplyDelete
  22. Kipas diri sendiri yg tak berapa nak famous nie lagi bagus kan?

    ReplyDelete
  23. Sy x pakai kipas. sy pakai aircond.

    ReplyDelete
  24. Pemes tak ke mana.. Duniawi je sume.. Skrg rmai nk jd retis nk kuar tb majalah sbb nk pemes kak.. Tu tanda akhir zmn.. Biarkanlah mrk..

    ReplyDelete
  25. Mieya Atiera... hahaha...kipas pun kipas le. sejuk jugak... LOL... :)

    ReplyDelete
  26. Muhammad Izuan...aircond lagi kuat powernya tuh...hihi..

    ReplyDelete
  27. Liyana Zahim....setuju sgt tu. ha'ah,kan? Makin ramai pulak blogger masuk tb. kemainn....

    ReplyDelete
  28. hahha. kadang kadang pun join sekaki yee :0

    ReplyDelete
  29. kura...biasa la, kasi perangat lagi. kikiki...

    ReplyDelete