Sunday, 6 May 2012

Kena ignore ? Hahaha..

Ini adalah lawak.
tiba-tiba feeling nak add kawan2 blogger kat fb.
satu, untuk komunikasi yg lebih laju.
(nak mesra2 kat komen adalah lambat).
dua, nak tambah network main jual-jual.
mana tau kot-kot ada rakan blogger nak jadi ejen Catalyst ke, kan?

maka saya dengan gigihnya hari nie add le kawan-kawan blogger.
sebab selama hari ni, saya tak kisahkan sangat friendlist saya di fb.
nak kawan tu add le, tak nak kawan tu tak kisah le kan.
mungkin ada yg nak private kot akaun fb dia.
itu takpe.
no hal.

dan tadi....macam2 jenis orang yang saya jumpa.
dah accept pastu unfriend....
dah ignore sibuk pulak tanya....hehehe.
lawak.

well.... saya redho la.
bukan comel mcm Yuyu Zulaikha.
bukan cantik macam Hanis Zalikha.
diorang tu mmg tak payah nak add2 orang.
macam saya nie payah le.
takpe. i'm ok.

siapa2 rakan blogger yang accept, terima kasih bebanyak.
kalau rasa status saya ada yg annoying, silalah block.
mokcik pasrah. 
ok. itu je nak habaq.

mode: tetibe rasa nak panjat gunung pulak.



26 comments:

  1. hahha. jgn nak pasrah nauu iyee hahha

    ReplyDelete
  2. hahahaha...rileks kak..hehehe..

    ReplyDelete
  3. kura....pasrah je la. nak sentap2 dah tua rasanya. ekeke..

    ReplyDelete
  4. Boni... rileks le nie. Tu pasal gelak...hahaha..

    ReplyDelete
  5. kalau sudi add la fb saya..selalu jenguk blog akak tapi tak pernah tinggalkan jejak (^_^)

    ReplyDelete
  6. kak kamsiah...akak adalh blogger pertama yg fren dgn saya kat fb. kena kasi hadiah nie. hehe..

    ReplyDelete
  7. RosDiana....bolehh. Jangan ignore akak, tau. kah kah kah..

    ReplyDelete
  8. Adat le tu..!
    sabo bebanyak ye kak..ingatkan de boh link FB kat sini tadi..

    rupenye xde..

    ReplyDelete
  9. cik nur...dah bertahun ada kat blog nie. cer scroll sampai bawah. hehe

    ReplyDelete
  10. loorr..awat sampai kebawah beno kak..?

    cuba ubah letak kat atas sikit..mungkin kalau ada org nk tanya apa2 depa boleh tnya terus melalui FB...

    nur cuma bg cadangan je ye kak..jgn marah nur..hihih

    ReplyDelete
  11. cik nur....x marah cik nur le. Sebab dulu akak x kisah pasal fb, tu sebab dia jatuh kat bawah sekali. Tengok le picture profile. Dah nak setahun, x bertuko...hahaha..

    ReplyDelete
  12. siapa bula nak unfriend kakak? lulu ok jer.. ;)

    ReplyDelete
  13. Lulu.... akak rasa dia tu bukan blogger kot. Kalau dia blogger mesti dia tau akak nie mesra alam...ekeke..
    Thanx ye lulu sebab accept. Risau jugak nak add blogger femes amos ni.. :D

    ReplyDelete
  14. Hai.. salam kenal. datang jengguk awak di sini..

    thanks follow saya yang tak femes ni heeeeee..

    saya follow awak balik..

    add di FB? biasanya kalau xde mutual fren saya tak add request tu. apa lagi kalau bila masuk wall dia semuanya restricted dan tak boleh kesan siapa gerangannya hehe.. sombong ke? bukan.. cuma taknak sebarangan add hehe..

    saya suka add kengkawan blogger. kasi meriah saya punya fb :)

    ReplyDelete
  15. AdamHawa... hehe. layankan aje.

    ReplyDelete
  16. Nong Ady.... blog yg menarik untuk ditunggu updatenya. Serius! sangat suka entri2 kat situ. Skrg dah letak kat bloglist. Senang nak tengok. Moga terus berkarya. dan Shinta sangatlah comel. Memang dah boleh jadi retis kat alam blog ni... :)

    ReplyDelete
  17. bia jer kalo diorg nak unfriend...noh kan ada...apa ade hal...keh3.

    ReplyDelete
  18. noh...akak tau noh ada. kalau noh yg unfriend akak, kerat 18 boleh? hahaha..

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum dan salam Kenei Yong Yana,
    Balas ziarah ni.
    Yong ni orang Perok jugak yek? Tp bahasa ada campur utara...dok Tepen ke, Bagan Serei ke? Kole Kuro ke? Simpang ke?
    Akak orang Parit. Tingga kejap di Shah Alam kejap di Istanbul. Laa ni di Shah Alam, sampai bila tak taw!

    ReplyDelete
  20. kena ignore pun apa kisah janji hati gembira...hehehehehe

    ReplyDelete
  21. Moh Kembara.... campur pasai dok meghata. dah dekat shah alam, nanti boleh la kita jumpa2... :)

    ReplyDelete
  22. Hanif Idrus.... BETOLLLL.... :D

    ReplyDelete
  23. hehehe...jangan layankan sangat orang2 mcm tu kak...asalkan kita happy dengan apa yang kita buat dah...tul x ...hehehe

    ReplyDelete
  24. cik hana.... kalau layan, konfem tak bahagia hidup nie. Asik fikir hal remeh temeh boleh bikin stress. Bila asyik stress, cepat mati. eee....tak mo le..

    ReplyDelete