Monday, 21 May 2012

Mahalnyaaaaaaaaa......

Saya sangat berharap yang saya boleh jual barang-barang dengan harga yang murah.
berharap sangat sebab saya pun suka beli barang yang murah dan mampu milik.
tapi bila ada prospek customer diberitahu tentang harga, dengan lesen 'customer is always right'nya...
"mahalnyaaaaaaaaaaaaaaaaa........tak pe laaaaa"
hoh! kemain...
"aaaaa" tu tak boleh panjang lagi? hihi...
welll.....tak nak la explain2 lagi.
masing-masing dah besar panjang.

sutera memang material mahal.
apatah lagi dibuat telekung dan bersulam halus pulak tu.
harap maklum.





18 comments:

  1. semua harga memang mahal sebab guna nombor. hahaha :D btw, saya pernah beli telekung jenis ni dan sangat mahal. but its okay :D sekali dalam hidup. hihi.

    ReplyDelete
  2. Salam, Biznes telekung ya Yana?

    ReplyDelete
  3. Norafifah Roshman... betul. sesekali nak juga telekung cantik. :)

    ReplyDelete
  4. Nong Andy.... sutera la tu. mana la nak dapat bawah RM100.. huhu..

    ReplyDelete
  5. MOH KEMBARA... w'salam. Ye kak halima...nakbeli ke? hehe..

    ReplyDelete
  6. Yup..! nur de beli dulu, borong untuk makcik2 sekali..mmg mahal..!

    mungkin yang kata mahalnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tu xtahu ini material jenis ape..

    ReplyDelete
  7. Cik Nur... x tahu malas baca ke apa. rasanya setiap gambo dah bgtau jenis material kain... huhu..

    ReplyDelete
  8. nak yg murah,beli telekung kain cotton tu...40,50 boleh dapat...sutera thai,korea,itali....lagi mahal...

    ReplyDelete
  9. sekarang semua benda mahal... mane ada yang murah.. kan.. kan..

    ReplyDelete
  10. Sabar la kak.. dugaan tu...
    Kastemer tau nak murah jer...

    ReplyDelete
  11. biase la pembeli..x ckup bajet mmg akn kate cmtu.hehe

    ReplyDelete
  12. kak kamsiah... saya tak mampu lagi borong sakan mcm Mydin...huhu..

    ReplyDelete
  13. Adam Hawa....tudung Fareeda yg tutup tak berapa nak tutup pun dekat rm200 selai....

    ReplyDelete
  14. Syani....ye. sabar je la kalau nak istiqomah berniaga mcm ni... :)

    ReplyDelete
  15. Cik Teddy.... tak pelah. masing2 ragam kena la layan... :)

    ReplyDelete
  16. Kalau nk murah tgkp lah sendiri ulat sutera pahtu ekstrak benang die.. Hahaha~

    ReplyDelete
  17. Liyana.... hahaha....ada je idea sengal dia... :D

    ReplyDelete