Monday, 14 May 2012

Perlukan kuasa tambahan.

Saya nak jadi macam supermak.
boleh buat macam-macam.
pastu laju-laju.
maka cepat selesai semua kerja.
boleh melawa dan memanjakan tubuh badan sendiri.
tapi itu drama dalam tv.
alam realiti, perempuan masih tetap insan yang lemah.

intro punya skema tapi inilah nak cerita.
saya banyak nak cerita.
Sabtu dan ahad hari tu, hari menjelajah dan explore dengan anak-anak.
boleh buat banyak part tau.
tapi saya yang dalam keletihan ini tak mampu.
nak start dari mana pun rasa tak tahu.
satu page dan dua blog yang tak ter'update' sangat mendukacitakan.
kata nak buat sungguh-sungguh tapi macam segan mati tak mahu.
u olls pun bagi la semangat kat mokcik nie.

silalah 'Like' page Audrra Blossom tu ye?
ramai like, tambahlah semangat.
(terima kasih.)

punca keletihan?
saya fokus kat penjualan telekung hari ni.
siapa-siapa nak beli telekung cantik, boleh tengok di blog atau page di FB.
banyak pilihan menarik dengan harga yg berpatutan.

semasa entri ini ditulis, baru lepas bungkus telekung yang nak dipos esok.
siap dengan Qisya yang sangatlah 'membantu' mamanya.
total sale telekung untuk hari ini, 5 pasang. Alhamdulillah.
untuk penutup entri,

#senyuman tahan mengantuk si baby VCO, Qisya Audrra. 

Sape2 yang tengah pregnant, nak anak dia kulit cantik macam Qisya, silalah makan VCO. 
Alhamdulillah Qisya semasa baby tidak pernah mengalami kulit kering, kepala berkeruping atau masalah Eczema yang ramai dihidapi baby masa kini.
Malah Qisya tak pernah pun dipakaikan losyen. 
Kulitnya sentiasa lembab dan licin.
(kalau kena gigit nyamuk kampung tu tak dapatlah nak nolong. berparut jugak dibuatnya). 
Apa-apa pun kita berikhtiar. 
Kalau berminat dengan VCO Softgel jenama Catalyst yg berharga rm39.90 sebotol, call/sms je saya di talian 019-2764682.
Saya akan berikan diskaun untuk COD ye.

Hoh...ngantuknya rasa.
kalau disorongkan bantal, mau dah tido ni.
Tata.



8 comments:

  1. rambut Qisyah sungguh asli :)

    ReplyDelete
  2. bawalah rehat..!
    rehat tu penting,...!

    cantik rambut Qisya. :)

    ReplyDelete
  3. salam
    takpe...penat2 pun,duit masuk....:)

    ReplyDelete