Wednesday, 9 May 2012

Sesi Marathon Blog

Saya tengah cuba nak khatamkan dua blog nie.
dah masuk hari ketiga, tak khatam-khatam lagi.
punya pandai la diorang ni bercerita sampai saya terlekat kat situ.
ada letak pelaris ke? kikiki..

jadinya saya tak ke mana-mana la menjelajah blog lain.
untuk uv blog ini yang sangat merangkak,
kalau tak pergi blogwalking tak naik la jawabnya.
takpe.
rehat kot minggu ni. hehe.

dan dengar cerita, tapak tempat saya berniaga tu akan pindah ke tempat lain.
saya dah berdukacita sikit mengenangkan tempat yang dipilih itu tak best.
sebagai peniaga, kenalah fikir bab-bab lokasi yang sesuai, ye tak?
adoooiii......
wahai Datuk Bandar, lembutkanlah hatimu itu!

ermmm...
tetibe rasa nak buat GA la.
tapi tak tau mcm mana.
ada sape2 boleh ajarkan?

lepas tu, semua reader yang budiman, mintak tolong 'Like'
kat page Audrra Blossom saya tu boleh?

klik kat Auddra Blossom ye pastu klik la 'Like' sebagai tanda sokongan, gitu.
Terima kasih in advance ye. Tata. 
Nak pi sambung baca lagi.

edit: cacamarba tak menahan entri ini. Taip asal boleh je. hahaha..  (tapi u olls faham, kan?)



10 comments:

  1. kak kamsiah... itu la. Tak tau nak buat mcm mana. Sebab sy x pernah join mana2 GA pun. kikiki...

    ReplyDelete
  2. senang je nak buat GA..cuma nur xberapa nak suke kalau contest yg kena cari org untuk DiTAG..jenuh nak pikirr..hihihi...

    bila nak lancarkan GA..?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Yana,
    Akak pun tak penah GA ni sbb tak tau tapi akak suka hediyeh pembaca sagujantung dgn buat teka-tikam bodo-bodo, sapa memula jawab dapat ler cenderajantung...tak payah tag atau klik apa-apa, tak mau nyusahkan pembaca. Kalau mood akak baik, yg bagi jawaban salah pun dpt hediyeh!!!

    ReplyDelete
  4. Cik nur... akak pun tak suka yg tag2 tu. Rasa menyusahkan pulak ye. Ingat nak buat simple2 je.

    ReplyDelete
  5. moh kembara.....Walaikumussalam Helime Ablah! kikiki... :p

    mmg nak bagi sagu jantung tapi nak paksa buat satu benda je. itu x susah kot... :D

    ReplyDelete
  6. Taniah kak sbb stiap kali sy rajin jenguk blog tgk blog akk ade entry baru.. Giler la rajin.. Huhuhu~ Sy nk wat GA gak tp tadek idea.. Pastu tatau nk bg adiah ape.. Lg stu kalau sy wat GA mcm xde org lyn je.. Huahauhaua~

    ReplyDelete
  7. Liyana Zahim.... rajin akak x giler. hahaha.
    itu bukan rajin tapi taip ikut asal ada namanya. kenkonon teringin jugak nak mengulas bab politik ke, sukan ke, sejarah ke.... bab2 Feqah ke, tapi tak sempat le. huhu.

    pasal GA tu, kena byk fikir tu. x tau sempat ke taknya. mcm2 event kena join minggu ni. :)

    ReplyDelete
  8. alahai..GA tu kena tanya pada yang pakar dan selalu buat GA..saya tak pernah buat lagi menatang tu

    ReplyDelete
  9. wah! tetibe cam nak join kalau kak yana yg buat GA..

    ReplyDelete