Wednesday, 20 June 2012

Malas komen entri

Tak kutuk sesiapa tau.
cuma nak beritahu, sayalah tu.
dek kerana blog ni pernah kena hacked oleh makhluk yang berhati mulia dan banyak sungguh masanya serta sungguh gembira berbunga-bunganya hatinya itu kerana terlalu berbahagia berjaya hack blog orang......
makanya password menjadi terlalu panjang dan saya telah malas untuk sign in.
ha.....cenggitu.

semua entri baru blog di bloglist saya ni saya terjah.
saya baca dan saya telah klik pangkah kecik kat atas tu.
dan semua komen di entri saya baca.
tapi malas juga nak komen. hihi.
angkara itulah.

macam poyo pulak nak buat ucapan bagai.
hehe.... tapi nak bagitahulah.
nanti ada pulak yang sentap sebab tak komen entri dia.
hati manusia ni, manalah dapat ditelah.
tambah-tambah tak nampak orangnya.

jadi, sila jangan marah ya tuan puan.
saya tahu ada yang tak hadap dengan komen-komen ni.
tapi saya tahu juga, ada yang berharap orang komen entri dia.
jadi saya minta maaf banyak-banyak.

semoga saya terus beristiqomah di alam blog ni.
(hek elllehhh....padahal orang tak heran pun..)
lantak.
yang penting, dah siap satu entri. ekeke..




10 comments:

  1. Adakala aku pun mcm tu juga. baca tapi x komen sebab x tahu nak komen apa... tapi kalau tenet baik n aku lapang sangat-sangat memang aku drop komen seketul dua.. adakala tu berketul2 juga hahaha!

    ReplyDelete
  2. singgah pun dah cukup bagus.. nur xberapa kisah sgt org komen ke tidak, sebab singgah , baca pun dah bsyukurrrr sgt.. :)

    ReplyDelete
  3. ngehehe...! kak yana ni pun... comel je siap cakap mls nk komen.. :P saye ni ade angin rajen. tuh komen. taambah plak tenet okey, lg rajin. hehe.

    ReplyDelete
  4. izan mama mia.... hai izan. wink wink!

    ReplyDelete
  5. Nong Andy yg sweet.... malas nak mengaku broadband yg aku guna ni macam hampeh. hilang mood aku dibuatnya.

    ReplyDelete
  6. Cik Nur..... time rajin, komen juga. tapi yg byknya tak rajin dan x tau nak komen apa. Line pulak lately buat perangai je. huhu..

    ReplyDelete
  7. Cik Yuyu.... malas sebab tenet yg hampeh. mmg teruk sgt sampai x boleh nak bw...

    ReplyDelete
  8. aah..sm la..skrg line tenet sgt slow kannn..nk bw pn susah..takut jgk klo ade yg tesentap...
    follow sini..ke 2047...klo line laju jemput singgah kembali :)

    ReplyDelete