Monday, 11 June 2012

Pencarian Pemenang GA Tersempoi!

Assalamualaikum ..

Semalam tamatlah GA Tersempoi yang ditaja Audrra Blossom sepenuhnya.
seperti mana namanya GA Tersempoi,
cara nak cari pemenang pun sempoi jugak le.

saya dah pesan untuk 'LIKE' Audrra Blossom di FB (nak hadiah dia, kena la 'like' dia), 
pastu minta diletakkan link blog di ruang komen pos GA di FB (salah satu cara nak promosi blog u olls juga)
dan last sekali bila dah buat dua perkara tersebut, 
silalah BERITAHU di RUANG KOMEN entri GA Tersempoi di blog saya ni.
Nampak macam banyak ayat, tapi sempoi je kan?

maka, saya telah print komen peserta-peserta GA Tersempoi.

# sebahagian bukti diletakkan di sini ye. (hasil ihsan kamera pinjam dari mamatasnim...hehe)

dan betapa sempoinya GA ini..
saya akan potong2 dan gulung, pastu bubuh dalam balang.
di samping nak buat mainan untuk Qisya begumbira kekdahnya,
maka dia yang akan cabut 3 nama peserta yang bertuah itu.

kenapa saya nak Qisya yang pilih?
1) Audrra Blossom tu diambil dari nama dia.
2) Blog ini terbina kerana dia dan banyak cerita tentang dia.
3) Birthday dia 29hb Jun ini. (dah beso anak mama...huhu)
4) budak2 lebih ikhlas dan jujur. Tak gitu? Lol...

Akhirnya,
Good luck la ye?





9 comments:

  1. semoga bisnes makin maju..yana...

    ReplyDelete
  2. go qisya!! cabut jgn tak cabut.. mari kita tengok.. sapa yang kena..

    ReplyDelete
  3. qisha, cabut komen akak ye...hehe

    ReplyDelete
  4. wah..siapakah yang bertuah tu ye..!

    moga2 Qisya cabut nama nur.... ceeewaaah..!

    ReplyDelete
  5. sayang Qisha, jangan lupe name syieda.. hihihi :)

    ReplyDelete
  6. gud luck kepada para peserta! jangan lupa berdoa banyak2 agar nama kalian terpacul dan seterusnya menjadi pemenang

    ReplyDelete