Sunday, 15 July 2012

Cobaaaannnn....

Happy betul tengok Dr. Fazley kita dapat masuk final Masterchef Selebriti.
memang cool je sejak dari mula Dr. Fazley ni.
moga berjayalah hendaknya.

tadi balik berniaga,
lepas mandi, solat dan makan terus tertido sampai dah nak masuk Maghrib.
hambekk....
tapi bila bangun, rasa macam tak cukup rehat jugak.
lepas je solat maghrib, kena uruskan baju bertimbun pulak.
mana yang nak dilipat, disusun...diiron... adehhh....
cobaaannnnn....

pastu, boleh pulak terlepas pandang orang booking dress Audrra Blossom.
mak aiii......kalaulah tak terlepas pandang, mesti dah settle urusan baju.
tinggal pos je esok ni.
tapi, apa boleh buat.
harap-harap customer tak cancel order.
cobaan lagi.

thanx to Boni yang sudi menepekkan banner Audrra Blossom di blognya.
memang kacak. hehe...
siapa2 yang ada bisnes yang nak diiklankan, silalah contact Boni ye.
harganya amat berpatutan.

owh....berbalik kepada isi entri ini tadi.
ahad depan Ramadhan pertama berniaga di Bazarena.
macam manalah agaknya. huhu..
tadi pun minum berbotol-botol air sebab cuaca panas.
macam mana pulak kalau puasa?
adehh..
cobaaannnn......

p/s: harap-harap semua yang membaca blog ini dah habis ganti puasa. :)




11 comments:

  1. hai..yana..alhamdulillah..dah..tgg nak puasa ramadhan lak..

    ReplyDelete
  2. izan....salam ramadhan... :)

    ReplyDelete
  3. perasan tak, tahun ni macam dah kembali normal dah.. kalau tak, tahun lepas dan tahun sebelum tu, kita puasa dalam cuaca hujan tak menentu. kesian kat peniaga2 bazar ramadhan sebab tak ramai orang yang pergi bazar ramadhan. setiap petang mesti hujan. saya berniaga otak2. memang tak balik modal langsung. 2 la dugaan orang berniaga kan?

    thanks ye kak sebab pomote jugak. :)

    ReplyDelete
  4. Sabar jelah dengan semua cobaan yang mendatang...hehehehe..

    ** Awal2 dah ganti pose bila plan nak peknen tahun ni..

    ReplyDelete
  5. Boni....berniaga otak2? kat bazar ramadhan mana tu? ha'ah...tahun lepas selalu hujan petang. Skrg nie panas je. lebih baik panas dari hujan. Kalau hujan, lagi payah org nak dtg beli2.
    pasal ads tu, sama2... :)

    ReplyDelete
  6. Syani...apa lagi yg harus dikatakan selain sabar, ye tak?

    wah....tahun ni full la puasa, ye tak?

    ReplyDelete
  7. Memang cobaan berniaga dlm cuaca panas di bln puasa... Semoga tabah yek..

    ReplyDelete
  8. Si Matatajam.... Thanx. mudah2 terus bersemangat... :)

    ReplyDelete
  9. Lain pulak cuaca kat jb ni.. asal ptg je mesti hujan.. jap lebat jap gerimis..

    mesti seronokkan berniaga cm tu, walau penat tapi berbaloi..

    apapun moga perniagaannya maju.. amin..

    ReplyDelete
  10. tu ujian sebelum puasa.. haha.

    aku pon dpt ujian sebelum puasa. tetiba demam mengejut.. mak aih.. Bila sakit baru nak ingat tuhan.. nak berdoa itu ini.. dasar manusia :p

    ah.. puasa dah nak dekat kan.. kan.. :D

    ReplyDelete
  11. yelaaa...tpik masterchef tuh mmg dah rasa dr fazlee akan menang jeh....dia mmg cool and berkeyakinan

    ReplyDelete