Friday, 13 July 2012

Jalan dah ditunjuk

Kadang-kadang rasa nak menitik air mata dengan karenah customer.
mokcik niaga kecik-kecik je tapi serius tau.
bukan main-main.
jadi, tolong la jangan main-main dengan mokcik. huhu..

mana la mokcik hampir nak menitik air mata,
nak klik 'link' pun tak reti ka?
sila klik -----> Audrra Blossom
perkataan Audrra Blossom tu.
kalau nak tengok baju ke, telekung ke, eksesori ke....

rasanya tiap kali cerita pasal dress dengan telekung mesti letak link.
tapi masih ramai lagi yang tanya....'nak tengok kat mana? tak de, pun?'
alahaiiii......
serius nak menitik air mata.
adakah kerana mokcik suka letak 'hahaha...' dalam kebanyakan entri mokcik,
makanya mokcik adalah raja lawak? huwaaa....
nak nanges, tau.

takkan tiap kali upload produk, semua nak tenyeh kat 'sayanakcerita' ni.
semak le kan.
Audrra Blossom dah ada, menyemak kat sini adalah pelik.
serabut pun ada.
makanya saya masih nak membantu u olls dan menambah semak sayanakcerita nie.
kat sebelah tu dah ada fanpage Audrra Blossom untuk di 'LIKE' dengan jayanya oleh u olls.
senang gitu.
kalau ada masalah tak dapat tengok atau tak jumpa lagi Audrra Blossom mokcik nie, tak tahu la.
mau mokcik meraung sampai esok lusa.

tapi betul pun rasa nak menitik air mata...
cer tengok nih..

#cantiknya.....rasa nak rembat je untuk Qisya....

#yang ni pun cantiknya laaahhh...... nak nanges rasa nengoknya mengenangkan masa kecik2 dulu tak pernah merasa pakai dress Burberry ...huhu..

hah, apa lagi?
silalah like page Audrra Blossom dan jamu mata di sana.
nak best price, silalah pm.
tak pun sms je 019-2764682.
senang je kan?



11 comments:

  1. kain mcm bukan kain cotton jew

    ReplyDelete
  2. ubi....kain cotton 100% ye...

    ReplyDelete
  3. sabar ye kak.. ni namanya dugaan.. yelah.. dalam mencari rezeki ni, selalunya kita akan diuji untuk menduga sejauh mana kesabaran dan ketabahan kita menempuh ujian tersebut

    ReplyDelete
  4. betul tu kak yana... sabar bebanyak tau? insyaAllah nanti rezeki melimpah ruah.. insyaAllah.. :)

    ReplyDelete
  5. Sabar ajalah Yana. Pelanggan memang banyak kerenah ..tapi itulah dugaan namanya. Saya doakan semoga biz yana terus berjaya.

    ReplyDelete
  6. eh jgn nanges2.. nanti kita nanges jugak, sabar eh kak

    ReplyDelete
  7. Jadi.. sila la terus bersabar Yana :D

    memang jalan tu adakalanya ada yg tak nampak :D

    ReplyDelete
  8. thanx to all.... susah sungguh nak senang. bersabar je la.... :)

    ReplyDelete
  9. sabar jelah.biasalah tu dah namanya pelanggan. nak manja2 gitu.haha...

    ReplyDelete
  10. jap...jap...yanty terjah...untuk mya...

    ReplyDelete