Friday, 27 July 2012

Rasa Bersalah dengan Blog?

sejak wujudnya blog ni, boleh kata hari-hari mengadap blog.
kalau tak hapdet pun mesti nak buka juga.
pastu nak baca juga blog-blog lain.
rasa lebih wajib buka blog daripada nak buka fb.

malam tadi langsung tak buka.
padahal rileks je rasa.
dan perasaan itu datang tetiba hari ni.
rasa bersalah kat blog sendiri sebab telah mengabaikannya sehari.
eh? macam la blog ni makhluk bernyawa pulak dah.
hahaha...

errr....boleh ke feeling macam ni? :D

p/s: jom banyakkan mengaji. Kalau malas pun, sambil ngadap blog bacalah surah pendek2 mcm al-Insyirah ke....surah al-Ikhlas ke.... dapatlah juga pahala. Tak gitu?



13 comments:

  1. jiwa seorg blogger namanya kak...hehehe =)

    ReplyDelete
  2. kdg2 mmg rasa bersalah bila lama xonline blog..hehee

    ReplyDelete
  3. mana tak rindu, hr2 ngadap blog walau tak kenal di alam nyata hati bagaikan dekat pada semua...

    mula2 mesti nak buka bila difikir balik jgn extrem sgt takut semua kerja tak berjalan dgn sempurna, itu yg saya rasa kini......

    ReplyDelete
  4. kihkihkih..samalah mcm nur.mlm tadi tak buka..sbb penat amat..!

    ReplyDelete
  5. yana..sambil berblog,akak buka youtube..dgr bacaan al quran oleh qari2 yg hebat...

    ReplyDelete
  6. macam uncle jugak..rasa tak bersalah bila lama tak berblog..

    itu tandanya hati kita dengna blog telah bersatu jiwa hihihih

    ReplyDelete
  7. saya jrg jugak ada masa bukak blog lama lama. apatah lagi nak update hari2..kdg2 seminggu sekali jeh update...hehehe...tapi best baca blog org..!

    ReplyDelete
  8. yana,

    aku pula fobia nak on pc.. sebab bila dah on pc mula la blog.. blogwaking.. pastu sedar sedar dah sampai jam 1 pagi. jadinya adakala tu aku langsung tak sentuh pc.. waktu malam.. takut terlajak hahaha...

    ReplyDelete
  9. blog nie macam "suami" no 2 hehehhehe

    ReplyDelete
  10. ni namanya blogger sejati.hehehe

    ReplyDelete
  11. Sama ler kita..satu hari tak tgk blog..isssskkkkk.

    ReplyDelete
  12. saya ni sekali seminggu je bukak blog sekarang nih haha

    ReplyDelete