Tuesday, 10 July 2012

Selamat datang ke dunia

Disebabkan terlalu banyak event nak kena join,
makanya lambatlah melawat mamatasnim yang baru melahirkan baby girlnya yang diberikan nama Nur Tisya Humaira.
panggil Tisya dah dekat2 nama si Qisya la pulak.

Dah berusia lebih 20 hari baru dapat menjenguk dia.
sibuk bebeno aunty ni macam dah berpangkat tinggi gayanya.
mana taknya, dah makin tua disuruh dek deme nyanyi koir la, buat persembahan pentas la.
hehe....lawak la pulak.
takpelah.
bertindak mengikut arahan kekdahnya.


#inilah Tisya.....sedapnya tido. Suara aunty2 dah macam pakai mikrofon sorang-sorangnya pun dia tak buka mata jugak. Adoiii...

Hari Sabtu sebelum tu, dapat lagi seorang anak saudara.
7 Julai tarikhnya.
Baby boy yang comel kiut miut ni diberikan nama Ariq.
hanya 4 huruf.
sempoi la.
tapi makna namanya kemain panjang. :)

#Ariq yang sedap tido jugak langsung tak buka mata. 

Wah...
tahun ni terima ramai baby baru.
Aryan Faris dan Ariq anak saudara, Farisya Aiman pulak cucu saudara.
meriah mengadap baby la raya tahun ni...




11 comments:

  1. selamat datang ke dunia... buat mereka dan bakal2 yang akan lahir kedunia.. :)

    ReplyDelete
  2. comey2 nyer... tahniah... syoknyer dia tido...:-)

    ReplyDelete
  3. akak cukup geram tgk baby...peluk cium bagai tak mau lepas...dah merenggek2 baru lepaskan hehe..

    ReplyDelete
  4. seronok dgr org timang baby.. doakan aj pulak eh kak

    ReplyDelete
  5. Kain putih yang Bersih dan suci....

    ReplyDelete
  6. selamat menjadi warga dunai :)
    moga menjadi umat yg cemerlang.. amin

    ReplyDelete
  7. pergh!! memang meriah lah gamaknya..hehehehe

    ReplyDelete
  8. a.. cantik tarikh lahir dia.. sikit jer lagi nak sama dgn tarikh lahir saya hehehe..

    jadi.. nyanyi lagu apa tu yana? :D

    ReplyDelete
  9. comel sgt baby tu, hihi..thniah ye =)

    ReplyDelete