Wednesday, 8 August 2012

Hilang nikmat makan

Assalam...

waahhh....rindunya nak mengadap blog.
tapi nak buat macam mana, broadband celcom macam hampeh kat kampung saya.
bukan kat hulu pun.
betul-betul seberang bandar pun ada satu bar je. adoiiii...
buat penat je rasa bawak laptop balik.
konon-konon nak buat siaran langsung dari kampung. 
(fefeeling wartawan tak bergaji)
tapi tak kesampaian. hahaha...
kesian, kan?

tapi yang betulnya, broadband kalau full bar pun tetap tak dapat bersiaran langsung.
sampai je kampung terus demam, okeh.
berterusan sampai hari ini masih mc.
plan nak makan macam-macam tapi semuanya jadi tak lalu.
hilang segala selera.
tiadalah nikmat makan buat saya.
kesian, kan?

takpe.
tak payah kesian.
alhamdulillah....cita-cita saya untuk mengidamkan sesuatu sejak bertahun dulu telah tercapai semasa saya demam di kampung.
jadinya, demam-demam pun masih happy.
ok lah tu,kan?

#mak saya ramas-ramaskan daun bunga raya putih lepas tu sapukan di kepala saya. alhamdulillah....turun suhu cepat sikit.


p/s: jaga kesihatan ya. nanti time raya orang beraya, kita pulak yang terbaring tak sihat-----> adalah tak best, ok?



9 comments:

  1. pe yg diidamkan tu??


    moga baik2 sj.lama xsinggah sini

    ReplyDelete
  2. time ade keje nak buat tiba2 broadband pulak slow..memang sakit hati..sya tambah volume pon tetap slow jugak..time xde pe nak buat siap boleh tgk bola live streaming lagi.

    ReplyDelete
  3. untunglah masa demam ada emak tolong ramaskan daun bunga raya..

    ReplyDelete
  4. mesti tak posa masa demam tu...hehehehe

    ReplyDelete
  5. jgn main panas.. :)
    jgn lupa habiskan antibiotik ye.. :)

    ReplyDelete
  6. emm kalo broadband sllu je wat spoilt mood kan kak. hehe

    sabar ye kak.. semoga cepat baik :)

    ReplyDelete
  7. eh..ramas-ramasan daun bunga raya tu pun sebenarnya boleh melebatkan rambut kan kak?

    ReplyDelete
  8. Siannya... moga cepat sembuh!...

    ReplyDelete