Wednesday, 26 September 2012

Apabila password itu menyusahkan

Busy, busy dan busy.
tambah busy bila tempat kita nak settle down kita punya busy, tidak membantu.
buat tambah busy di fikiran.
hoh.....sangat semak.
fikir itu ini pun letih juga.

akhirnya saya kena sekat dengan dua akaun penting saya.
puncanya terlupa password.
menyusahkan betul hidup dalm password ni.
password pendek, senang kena hack.
password panjang, jenuh nak ingat.
sesetengah akaun tu ngengada kriteria sendiri.
itu tak boleh, ini tak boleh.
daripada nak guna satu password je, jadi macam-macam password.
nak tulis dalam buku ?
bahaya jugak.
kang kot ada orang yang jahat terjumpa.....habesssss...

makanya, terpaksa jugaklah keluar hari ini.
nak settlekan pasal password.
haisshhhh.......saboooo...




7 comments:

  1. tukar password yg senang lepas ni...
    mcm hubby semua urusan guna password yg sama.......

    ReplyDelete
  2. saya byk guna password yg sama.. hope selamat..

    ReplyDelete
  3. kalau lupa mmg boleh jadi jem terus..! sbb byk benda lain nak di ingtkan...xpe kak.. pelan2 ingat ye...

    ReplyDelete
  4. saya tulis dalam nota.. dan dalam hp..

    ReplyDelete
  5. sila bersabar.. ni tgh terima ujian ni yana :D

    ReplyDelete
  6. Saya setuju dgn Tirana Aduka.. Tulis dlm Blog moga kami blh tlg ingatkan.. Ha..ha.. Tp makesure account tinggal RM5.00 jerrr

    ReplyDelete