Tuesday, 18 September 2012

Cantik VS Serabai

Wah....cuti 3 hari sangap tau sebab tak dapat menulis entri blog.
Ini semua angkara line dah abis kuota tu.
dan juga angkara menjadi seorang makhluk blogger yang buta auto publish.
sabo je la. keh keh keh..

banyak juga nak hapdet.
tapi yang ni pendek-pendeklah dulu ye.
mula-mula nak hapdet pasal rambut Qisya.
rambut dia dah semakin panjang.
semasa beraya sana sini hari tu, ramailah kata yang rambut si Qisya ni cantik.
hahaha....mamanya gelak je.
maunya tak.
nampak serabai ada la.

tapi disebabkan nak taruh panjang dan senang nak ikat,
tambah-tambah abahnya yang nampak macam bangga je sebab sama pattern dengan family sebelah dia,
mama pun biarkan je la rambut dia panjang.
mana tau kot-kot nanti boleh jadi macam rambut si Dyesebel ke.
LOL.....

 #suka sangat berposing sekarang ni. Tepi longkang pun jadi.


 #rambut Qisya dari pandangan sisi.


 #bersama aunty2 Qisya yang masih single. Tinggal dua orang ni je la tempat bermanja lebih.


 #Snap gambar Qisya semasa nak mengambil dia di rumah pengasuh. Pengasuhnya suka minyakkan rambut dia lepas mandi petang. Tindakan yang tak disukai oleh Umi (nenek) dan aunty2 dia. Diorang kata nampak kuyup. Tak lawo. Kata pengasuhnya pulak untuk bagi nampak kemas. Lantak. Mana-manalah.


#Closed up rambut serabai. ekeke....




12 comments:

  1. Cute tengok budak2 yang rambut megi cam Qisya ni..

    ReplyDelete
  2. wahh natural curl tu cm taylor swift

    ReplyDelete
  3. hahaha.. comel la dia rambut kerinting.hehehhe

    ReplyDelete
  4. sama mya laa rambut qisya...cuma mya tak panjang2 rambutnya huhuhuuu...

    ReplyDelete
  5. nak berkenalan dengan yang single tu boleh kak..hhehe..

    ReplyDelete
  6. kemas ke.. serabai.. yg penting Qisya tetap menten comel


    Muaaaahhhhhh!

    pipi gebu tu... ee... geram!!

    ReplyDelete
  7. kak yana qisya ni yg bongsu kan.. hehe aj suka je rambut kerinting macam ni. klu lebat lagi cantik

    ReplyDelete