Tuesday, 9 October 2012

Blogger suka Sentap

Bagus ada blog ni ye.
sakit hati dengan orang tu, tulis kat blog.
bengang dengan si polan, tulis kat blog.
tak puas hati dengan alam/persekitaran/pemimpin/dan lain-lain...
silalah tulis kat blog.
tempat mengadu yang setia kekdahnya.

kadang-kadang tu siap ada label sentap lagi.
nampak beno selalu sentap. ekeke...
lawak pun ada jugak rasanya.
bila tak follow dia balik, terus unfollownya kita.
tak join segmen dia, langsung taknak dah jenguk blog kita.
adoiii.....itu baru perkara remeh nak sentap-sentap.
belum lagi komen cik anon.

sabo je la kalau nak jadi blogger ni.
jiwa mesti kental.
semangat mesti gigih untuk terus menulis entri yang best-best.
sikit-sikit nak sentap, bila nak jadi blogger tegar, ye tak?

p/s: eh...entri semalam nak tolong promosi blog pun tak ramai yang letak link. Boleh tak kalau mokcik nak sentap? :p




23 comments:

  1. bese la bile follow balik tak folow balik pun ade huhuhuhuuhu

    ReplyDelete
  2. Paling tak suka dapat komen Cik Anon..

    ReplyDelete
  3. haaaa taw xpe..yang paling sentap klau commnt yg agak remuk hati tu -_-" sentap sebulan oakay hehhe

    ReplyDelete
  4. beselah tuh.. sentap2 sikit kat dunia maya kan..

    ReplyDelete
  5. He..he.. sentap jangan tak sentap..Tu pun satu perasaan anugerah Allah jugak..Cuma cara handle camno la..

    ReplyDelete
  6. blogging ni kena ada banyak masa kan..nak bw, nak join contest sume tuh...kdg2 masa x ckup nk wat sume tuh..tu yg blog x glamer tuh..hehehe.....

    ReplyDelete
  7. jangan sentap sangat la. hahahaha.

    ReplyDelete
  8. kadang2 nak elak hati tersentap ni memang tak boleh. tapi bila dah jadi blogger ni, kena hati2 cara menaip, cara sampaikan mesej. bab tak follow balik tu memang tak patut. ini berkaitan minat. hehe

    ReplyDelete
  9. aku buat entri sentap nak bg reader sentap kak..bukan sebab aku sentap, kira bule dok cenggitu?..hahhaa..

    ReplyDelete
  10. memahami sgt....tu la...xtahu mcm mana nk bendung lg...
    read this
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/blogger-most-commenter.html

    ReplyDelete
  11. kena buang jauh2 perasaan syak wasangka....sentap pun kena natural kan balik...:)

    ReplyDelete
  12. betul..hati kena kering kalau dalam bidang blogging ni..

    asyim sentap je..letih kot..!

    hihihihi...

    ReplyDelete
  13. hahhahaha lawak mcm budak2

    ReplyDelete
  14. hahahhaha..nak sentap jugak la cam ni..

    ReplyDelete
  15. Hehe. Bukan taknak letak link kat previous entry tu, tapi tak layak kot sbb update nye pun seminggu sekali je. Tak mampu la nak update selalu mcm blog ni. Hehe.

    ReplyDelete
  16. nak sentap la macam ni.hahahaha

    ReplyDelete
  17. hohoho... dudai hati.. mudahnya engkau tersentap.. :D

    ReplyDelete
  18. Salam kak yana..kdg2 mmg perlu sentap utk bgn smula...;)

    ReplyDelete
  19. sentap dgn aku ke yana, blog my story dah tak dok dlm list :(

    ReplyDelete
  20. uish..tersentap baca entri kak yana ni..huhu
    tapi takde la sampai tahap nak unfollow org yg tak follow blog kita tu.
    nak jadi blogger kena hati batu.
    org caci, marah, kutuk ke hape..jiwa mesti kental.

    ReplyDelete