Friday, 19 October 2012

Dah tahu dah...

Hari tu masa sifu blog eyriqazz buat first impression pasal blog ni beliau ada komen tentang pembaziran ruang.
Sayang sungguh kata beliau.
Selama hari ni tak nampak sebab pc mokcik kat opis tu monitornya kecik ke...atau dah setting memang macam tu tak tahulah mokcik.
tapi bila bukak blog je memang sedang elok je nampaknya template blog ni.


#haaa.....macam ni. Sedap je mata memandang..
 

#dengan menggunakan pc yang ni.

Tapi bila dah menggunakan pc baru.......aiyyyoo!
tanjat jap mokcik.
sadis rupanya pemandangan blog mokcik ni...huhu..

#hoho....boleh buat dua lagi blog kiri dan kanan. O_o


Tolong! Tolong!
siapa boleh tolong edit blog mokcik ni?
tunggu si polan tu sonyap jo busy memanjang. huhu...

Actually, mokcik sedih jugak berpisah dengan pc mokcik tu.
dah hampir tujuh tahun bersama sejak masuk kerja.
sepanjang kat opis, kerja menghadap dia.
tak banyak ragam pulak tu.
kira ok, le kan.
tapi kerja sekarang menuntut screen monitor yang lebih besar, maka haruslah bertukar.
So, welcome to new HP.

 #semoga sentiasa sihat dan jangan banyak ragam, ok?

 

11 comments:

  1. Sama ada akak ubah screen sesolution @ edit HMTL code blog tu la..

    ReplyDelete
  2. apa kata ruang yg lebih tu akak sewa untuk iklan..masyuk jugak tu :)

    ReplyDelete
  3. agoknyer..blog nur pun mcm blog mokcik.. byk ruang2...huhu

    ReplyDelete
  4. klau Nur pergi umah MIL pc mereka besar macam Acik ni...mmg perasan buruknya my blog, buat2 tak tahu ajalah...
    bila Acik citer kisah ni terfikir juga ni....nak buat kita bukannya terror IT...

    ReplyDelete
  5. kak..ejas dalam dashboard akak.. bahagian templet..

    ReplyDelete
  6. hohoo... CPU tu sama dgn CPU aku kat rumah lah.. :D

    tapi aku masih guna monitor Dell yang gemuk gaban hahaha.. belum tukar yg LCD monitor lagi..

    ReplyDelete
  7. sidebar ne kena kurang kak..xpe,nnti eca fkrkan cmne

    ReplyDelete
  8. Ubsh width layout kat blog...di customize-advance-width.

    ReplyDelete
  9. kurus je blog kak.. :) pc besar tu, puas hati buat keja. sakit mata. hukhuk...

    ReplyDelete