Monday, 8 October 2012

Nak update bloglist ni, sila promosi blog anda!

Saya dapati ramai blogger dah update bloglist masing-masing.
dan ramai juga yang dah tak rajin update blog.
nak stop blogging kot.
makanya, saya pun nak update jugalah.
kali ni nak tolong promosi juga blog-blog lain yang rajin update.
(ecewah....perasan blog sendiri kebabom kekdahnya. wakaka...)

syaratnya mestilah blog yang sedap dipandang mata yang rabun ini untuk dibaca.
takde widget pelik macam hujan-hujan tu atau font kecik/kabur/pelik.
dan yang paling penting----> mesti rajin update.
senang tak syaratnya?
senang, kan?

tengah rasa baik hati ini,
(tangan ke bahu mata ke atas)
silalah promosi blog anda di ruangan komen.
nanti saya terjah dan terus letakkan di bloglist kalau bertepatan dengan syarat.

nota hari ini : kawan datang dan pergi memang lumrah kehidupan ----->thanx kepada yang pernah follow. :)




25 comments:

  1. blog eca boleh tak?hehehe


    www.ecadwinkyasha.com

    ReplyDelete
  2. http://dayteenlea.blogspot.com/


    update setiap hari dan rajin bw,hahahaha puji diri sindri.

    ReplyDelete
  3. blog sy gak..kikiki :)
    jemput baca dan komen k..


    http://destinicinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. saya kak..saya kak..(mata bersinar-sinar)..hehe..

    ReplyDelete
  5. Bundle....baper kali nak tepek kat bloglist nih? hahaha..

    ReplyDelete
  6. aj punya ?? haha boleh ke kak yana

    ReplyDelete
  7. yang dah ada kat bloglist....sila duduk diam2. :p

    ReplyDelete
  8. blog saya sedap mata membaca tak?hahaha

    ReplyDelete
  9. blog saya dah mcm air pasang dalam dah.. kejap ada.. kejap tak de.. hehehe..

    http://klikklikceritaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. blog wana boleh tak?? blog baru... boleh promote sikit..

    ReplyDelete
  11. nak bagi link blog nur jugaklah.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. malu la pulak hehe(sambil 2 tgn tutup muka)
    blog merapu ja...

    ReplyDelete
  13. jap..jap.. (pergi usha bloglist yana)

    oh.. makanya saya duduk diam-diam :D

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan from Isya...
    senseiisya11.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. http://tentangsuatuwaktu2.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. kdg2 tak terupdate juga blog...:)

    http://arisyahjahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. nak cari shawl, tudung atau beautskin??? sumenye free postage tau..meh la jenguk blogshop sy..

    http://ceeteestyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. http://artzhand.blogspot.com/ <-- saya punya.. hihih ^_^

    ReplyDelete
  19. http://hasheenabeevi.blogspot.com
    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  20. Salam admin,.klu blog niaga barang bundle boleh? kids bundle - http://1mdqcollection.blogspot.com/
    (MDQ Collection)..harap2 boleh ler...hehe :)

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan...

    http://gardenherbshop.blogspot.com/

    ReplyDelete