Thursday, 4 October 2012

Pinky Day!

Alhamdulillah...
selamat sudah majlis kenduri kawen adik ipar saya sorang ni.
kali ni bertemakan warna pink la pulak kita.
tahun lepas terang benderang kaler oren.
tahun nie sweet la pulak warna baby pink tu.
tak percaya?

#inilah gambar yang paling banyak menerima 'Like' sejak saya berFB bertahun-tahun dulu. Gambar saja-saja posing adik beradik perempuan sebelah encik hubby. Sampai saya pun like sekali gambar sendiri. hahaha..


#majlis diadakan di Dewan Perdana Keramat Mall. Makanan disediakan oleh Felda D'Saji.


#gerbang masuk, pelamin dan tempat makan beradap.


#Gigih sungguh Amsyar menulis ucapan untuk Uncle Is tersayang di guest book. Tahun lepas masa Uncle Ilmamnya kawen, dia boleh tulis kat Guest Book Unclenya, "Berseronok, ya". Kah kah kah....jenuh gelak kitorang satu family.


#Abang Amsyar dan Abang Ryann.

#Adik Qisya dan Adik Ireen...


#super comel bila Ireen hug Qisya. Sweet little angels in our family... :)


#My MIL & Uncle Ilmam pengantin tahun lepas yang dah jadi Papa pada baby Ariq yang tembam.


#Tahniah kerana kembali ke saiz asal dgn begitu cepat sekali ye aunty... :)



#Qisya yang suka bergambar lately...


#kami berdua yang feeling bersanding sempena anniversary ke 10 yang makin dekat ni. hehe...

Semua gambar adalah disnap sebelum kedatangan tetamu dari kamera saya.
Jadinya, gambar pengantin kena tunggu yang rasmi.
apa halnya semua orang tak snap gambar.
semua busy kemain kekdahnya.
nama pun kenduri, ye tak?

#edit : tepek sikit gambar kami adik-beradik mengiringi pengantin ke pelamin. Masih tak nampak pengantin. Adakah kami yang lebih berseri berbanding pengantin? kui kui kui...




29 comments:

  1. mmg menarik kalernya...soft pink...

    ReplyDelete
  2. cute lah baju budak kecik perempuan tu...

    ReplyDelete
  3. wah..wah..wah..

    1) lembut je warna pinknya

    2) wa..wah..wah.. comelnya Qisya dan Ireen

    3)tahniah pengantin lama :D (untuk gambar terakhir itu...)

    ReplyDelete
  4. soft pink..cantik juga laa.. nampak lebut je.. alahai tomeinya ank dara akak tuuu. :)

    selamat pengantin baru bhuat kedua mempelai..berseronoklah..bak kata amsyar..hihih

    ReplyDelete
  5. mane button like ni kak..hahaha..

    ReplyDelete
  6. Wuhhh cantik bangat tuh.. Tak pernah ada baju kaler sebegitu..

    ReplyDelete
  7. ala tomey2 sume anak2 tu hehe

    ReplyDelete
  8. Waaa..pink gituuu..=) tp tahun niy byk colour dusty pink kan..?? cantik jugak..=)

    ReplyDelete
  9. Wahhh nmpk ceria tema berwarna pink ni ^^

    ReplyDelete
  10. soft pink.... nice! =) bdw, selamat pengantin baru buat mereka.

    ReplyDelete
  11. Cantik!!! Cool je baby pink tu....

    ReplyDelete
  12. soft je kale pink tu. cantik. hehe. tcari2 mane pengantin dy? ^^

    ReplyDelete
  13. soft je kale pink tu. cantik. hehe. tcari2 mane pengantin dy? ^^

    ReplyDelete
  14. COMELNYE KALER SOFT PINK .. NMPAK AYU GITU ..

    ReplyDelete
  15. wah!! tema pink tu..so sweet...

    ReplyDelete
  16. Canti kaler pink tu. nampak lembutje.

    ReplyDelete
  17. cantik!! kan.. sweet je.. kaler tu.. plus insan2 yg cantik..

    ReplyDelete
  18. nasib baik tak dikata perhimpunan puteri umno hehe

    ReplyDelete
  19. Cantik tul pink... warna kegemaran tu...

    ReplyDelete
  20. kaler tema pink. lembut pada mata. santek! :)

    ReplyDelete
  21. Itu bukan hug tu...tu aksi kena cekik..kikiki
    Alah manis praktis bersanding utk ulangtahun 10 tahun...
    Saya tgk majlis ni grand!!!

    ReplyDelete
  22. kak kamsiah...bukan puteri Umno, tapi Puteri Islam. hehe...

    hanif idrus.....ha'ah, cara diorg berkasih sayang pelik sikit. hahaha...

    ReplyDelete
  23. qisya aunty nak pinjam rantai pink ngan kasuttttt oinky qisya bole.....sukeee pink same aunty...

    ReplyDelete