Monday, 12 November 2012

2222 itu nombor yang cantik

Semalam saya switch on tablet saya tepat pada pukul 22:22 malam.
Kebetulan terpandang lagi.
maka teringatlah kebetulan hidup saya dengan nombor 2 yang pernah saya tulis di ENTRI INI .
Semacam tak akan berkesudahan sepertinya saya membayar tol highway KESAS tiap kali pergi balik kerja.
Berapa RM tol highway KESAS kawan-kawan?
RM 2.20. (sila kagum dengan kebetulan ini.)

Lagi story tentang 2222...
akhirnya blog suka tulis entahapehape ni berjaya mendapatkan followernya yang ke 2222 pada 11/11/2012.
bersamaan dengan birthday anak buah kesayangan saya si Damia.
apa ada pada follower yang ke 2222?
Follower yang ke 2222 ini memiliki blog yang comel dan kebetulan mendapat nombor cantik ini.
sama seperti follower yang pertama hingga terkini.
semuanya amat saya hargai.
terima kasih banyak-banyak sebab sudi follow. 
jom terjah blog beliau.


Jumlah follower tak melambangkan jumlah yang datang melawat entri baru setiap kali.
tapi cukuplah sebagai pencetus semangat berkobar-kobar dalam berblog.
Fefeeling....'wehhhh...cepat hapdet blog wehhh....lebih 2000 orang nak baca blog engko nih'..
haaa.....cenggitu.

#hidup mesti happy2 kata si Qisya...

keh keh keh....satu lagi entri entahapehape tertulis di blog ni dari seorang blogger yang masih tak sedar diri yang Unic View blognya tak pernah mencecah 500 uv sehari pon. LOL...



14 comments:

  1. congratulations! saya angka 1000 pun tak sentuh lagi..

    ReplyDelete
  2. salam yana...mmg kagum giler aar dgn yana sbb baru setahun blogging dah dapat angka 2222. hehe, saya angka 2## pun blm. mcm rasanya ekk jadi femes ramai retis ramai peminat? pepepun menarik entry 2222 ni ;)

    ReplyDelete
  3. menarik tu kak.. 2222 ramai tu.. follower akak.. ;)

    ReplyDelete
  4. huhu..tak terpikir lak pasal boleh motivasikan diri pasal follower tu untuk hapdet entri..walaupon jumlah follower sebenarnya tak sama dengan jumpa pembaca, tapi bleh la fefeeling bak kata ko kak..haha..

    chow dulu, 1825 orang tengah tunggu entri baru aku ni..hahaha..

    ReplyDelete
  5. tahniah.. memang cantik nombor tu :D

    ya.. betul kata Qisya..

    hidup mesti happy..happy.. heheheh!

    ReplyDelete
  6. hehehe , ade gk follower 2ooo , tahniah ek , hehehe !!

    nak g terjah lerr ...

    ReplyDelete
  7. wah ramainyer followers dia...mai la follow GK pulak...

    ReplyDelete
  8. alaaa..lau nia tau..nia tggu gak jd follower 2222..hahaha..nk tggu jd 3333 lak..ahaha

    ReplyDelete
  9. peh, ribu ribu ribu ribu nombor dia. kita main ratus2 jep. huhuhu.

    ReplyDelete
  10. saya suka sangat dengan nombor tu..hehehe.. memang follower yang sangat bertuah..hehehe.. ramai betul follower akak.. saya pun tak dapat nak beat. teruskan berblog tau kak. ni semua kenangan2 utk diri kita satu hari nanti

    ReplyDelete
  11. nombor yg unik :)

    Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. tengs kak yana sbb sudi memfofularkan belog sy tu.haha..its just a coincident, my luck maybe.hehe.emmm, xde hadiah ke :P

    ReplyDelete