Thursday, 1 November 2012

Berendam air mata dibuatnya!

Wehhhh......teruk sungguh mokcik berendam air mata hari ni.
ini semua angkara si Julia!
boleh kata dari mula sampai habis air mata tak berhenti mengalir.
giler dowhh...

kenapakah kau buat airmata ini sangat murah wahai Julia?
sedih sangat rasa di hati memandang nasibmu itu.
sehingga terlupa akan perilaku si pembawa watakmu yang sebenar.
hoihhh.....sungguh tak menahan.
kalaulah encik hubby dan si amsyar ada di sisi, mau kena gelak sampai keluar air mata nih. hahaha..

sebelum apa-apa, jangan kutuk mokcik dulu tau,
u olls try le tengok dulu drama Julia episod 21...
diulangi....EPISOD 21.
tengok sorang-sorang tau.
kalau sekeliling u olls tu sunyi sepi atau suasana mendung dan hujan lagi best.
feeling habis wehhh...
takde tisu, hujung tudung masih ada. hahaha...


p/s: Encik Nuffnang dah lupakan mokcik ke? Harus kena tulis surat balik ni. hehe..



27 comments:

  1. Kalau Nabila Huda berlakon memang mantop kan... Tapi saya tak folo citer Julia ni.. takut terjebak cam Adam & Hawa tu...

    ReplyDelete
  2. Syani... Akak rasa citer Julia ni lagi best dan touching sgt. Si Ain meraung2 nanges akak x sedih pun tengok dia. Si Julia baru bergenang air mata, akak dah bercucuran dah. Touching habess...hehe..

    ReplyDelete
  3. kira menjadilah watak julia yg nabila huda bw tu ye.. :)

    hebat sampau akak beremdam air mata..
    nur tak layan sangat...tgk gitu2 je..

    ReplyDelete
  4. cik nur...kalau tengok kat rumah ramai2, konfem la tak berjurai air mata. hik hik...

    ReplyDelete
  5. nak kena fllw gk ceta Julia ne.hehehe...btw,lakonan Nabila mmg terbaik..cuma attitude dia jak tidak.

    ReplyDelete
  6. bukan sedih saja, geram pun ada he..he...

    ReplyDelete
  7. setiap petang saya tak miss tengok citer nieh,nabil memang hebat...

    ReplyDelete
  8. aip. cerita ni memang menyentuh jiwa pun. hehe

    ReplyDelete
  9. woww. best ke? df jarang layan lahh :( hahaha

    ReplyDelete
  10. overla kak..tgk drama pon nanges..haha..

    ReplyDelete
  11. alaa xsempat tgok epi 21...pe jd ek?

    ReplyDelete
  12. akak berendam lme tak? hehe. shu terlepas tgok harini. nnti kne tgok blik. kot bejangkit dgn akak. hihi

    ReplyDelete
  13. Nabila ke yg jadi julia? hurmm tak heran.. dia memang pelakon yang umph! kalau jadi jalang memang jalang habis.. tapi kalau sebaliknya memang menjadik!

    aku lain cerita.. baca komik smpai teresak-esak akakakaka!

    ReplyDelete
  14. perghh setelah sekian lama xberkunjung,lawa la tgk blog ni festime!!!heheh :)

    tapi tajuk setail! saya suka! :D

    ReplyDelete
  15. wah..peminat drama Julia rupanya...hehehe

    ReplyDelete
  16. eca.....episod yg mula2 masa kat Korea tu x follow sgt. dah tgh2 baru follow betul2. :)

    Qhaifa nur....mmg sakit hati pun bila tengok si azwan tu. tambah2 mak dia. geram, kan?

    ReplyDelete
  17. lienda....tu la. rasa x sabar nak tunggu isnin depan.

    rapunzel... dah nak last2 pulak baru nak touching2. hehe..

    ReplyDelete
  18. Detective Fiqa.... best le. Kalau malas layan, start je tengok dari episod 20. Sbb kat episod tu, si amir menceritakan semula siap Julia dlm hidup dia. Jimat masa. hehe

    ReplyDelete
  19. Bundle....usah kata drama, tengok kartun yg touching pun boleh menangis. wakaka....

    ReplyDelete
  20. mish eden....episod 21 tu masa Julia kehilangan family dia. Bukan setakat family, kena diberhentikan kerja, kena tuduh, kena maki, kena soal siasat polis. Kesian betul.

    ReplyDelete
  21. shu...nak feeling tu kena tengok dari episod 20 tau.

    nong...aku pun sama la. Tak kira cerita apa pun, kalau touching tu, mmg over la. hahaha...

    ReplyDelete
  22. Mr. Clive.... alamak! blog simple je pun. Tapi kalau suka, terima kasih. :)


    Boni...mmg tgh layan drama melayu skrg ni Boni. Macam best pulak semuanya.

    ReplyDelete
  23. betul tu kak.. sedey kan.. walaupun skip² tgk.. tapi saya sangat geram pada sofia tu.. ishh!! kejam sangat.. semalam tu.. padan muka dia.. geram!

    ReplyDelete
  24. dek tak minat tahap maksimun si nabila tu...akak tak pernah tgk drama tu hehe..jahat,kan...

    ReplyDelete
  25. Adus..saya tgk citer ni dh terlalu meleret...hehe..bila la nk abis agaknyeee

    ReplyDelete
  26. adam hawa tgk. yg ni x tgok. hihi

    ReplyDelete
  27. cerita ni memg sedih,,tp eps 21 lom tgk,,akn dtgk,heheeh nk sdia tisu boleh ?=p

    ReplyDelete