Thursday, 29 November 2012

Jalan-jalan di expo MAHA 2012

Event dwitahunan yang paling best di Malaysia ni pada saya ialah ekspo MAHA.
Kalau zaman sekolah dipanggil Hari Peladang, Penternak dan Nelayan... sejak beberapa tahun lepas, lebih eksklusif dipanggil MAHA.
Memang best.
Kalau boleh taknak miss langsung.
Mesti ambil cuti siap2.

MAHA 2012 header
#poster MAHA 2012

Kali ni tak dapat pergi dengan encik hubby sebab dia busy dengan kerja.
Jadi, kali ni pergi join adik ipar, biras, mak mertua saya dan Amsyar.
Nangis-nangis si Amsyar nak mengikut.
Yang kelakarnya masa turun kereta masih mengengkang lagi disebabkan baru bersunat.
Elok je sampai kat pavillion negeri-negeri, kemain terus sihat walafiat.
Siap berlari bagai. hehe..

#Laman Tiba 2.


#senang sungguh kambing ni. Makan daun Acacia je.


# semangatnya badan..


#penuh sesak dengan pengunjung.


#ada funfair..


#Laman Sayur.


#selalunya ada kat US je labu gergasi ni.


#excited betul...


#lagi sorang makhluk excited.


#Amsyar dan Ommi dia.


#menapak ke pavillion negeri-negeri pulak.


#penuh dengan landskap-landskap indah.


#cantiknya..


#ok. pintu yang cantik. :p

#bestnya kalau ada kebun belakang umah macam ni.

Huahuahua....letih pulak dok copy paste gambar dari FB.
Banyak pulak tu.
U olls tengok kat SINI je la.
Saya dah kasi public.

Angkara berjalan beribu langkah di MAHA 2012....

#terkopak habis kasut baru saya. 

Kalau tak disebabkan balik kampung minggu ni, mau saya pergi lagi ni.
Macam-macam jenis makanan ada wehhh...
Tak payah dah nak pergi ke negeri tu, negeri ni.
Di MAHA 2012 semua ada.
Memang best. :)


17 comments:

  1. Bestnyeeee,,!

    Akak..real ke labu tu..?
    Beso betoiiiiii....!

    sampai tercabut kasut eh..hebat akak berjalan..

    kalau dekat boleh g..ni jauhh..huhu

    ReplyDelete
  2. sesak sgt, takde Mood nak pegi.. Huhu

    ReplyDelete
  3. seronoknye timun... tapi takde orang nak ajak...

    ReplyDelete
  4. cantik2 gambarnya.. :) i follow http://yieweezer5915.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. wah...gemuknya lembu tu...hahaha.. mesti sedap daging dia..

    ReplyDelete
  6. walaweii..best benor nie..kalau dekat kak sal pegi dah nie...

    ReplyDelete
  7. semua benda besar2..
    letak gam kasut. sayang kalau buang.hehe sampai lekang kasut..adoi..

    ReplyDelete
  8. terima kasih atas info ,macam best aja..tak sabar nak pegi esok....

    ReplyDelete
  9. apasala aku tak boleh tgk gambar ni yana...? sila jawab.. hehe.. lau gitu nanti aku dtg lagi sekalilah...(kuciwa ni)

    ReplyDelete
  10. apasala aku tak boleh tgk gambar ni yana...? sila jawab.. hehe.. lau gitu nanti aku dtg lagi sekalilah...(kuciwa ni)

    ReplyDelete
  11. seronok dapat gi MAHA...kite dengar cerita org je..sedih! :'(

    ReplyDelete
  12. bestnye... xsmpt nk berkunjung ke MAHA tahun ni :(

    ReplyDelete
  13. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete