Tuesday, 6 November 2012

Shah Alam ribut??

Hati tengah dup dap risau...
sebentar tadi dengar bunyi pelik kat luar di dalam bunyi hujan yang sungguh lebat.
kilat petir sabung menyabung.

terus kami menyerbu ke tingkap.

#zink-zink penghalang jatuhan jubin berterbangan.

gambar diambil pukul 3.45 ptg tadi.
kira-kira 5 minit lepas.

harap-harap tak banjir on the way nak balik nanti. huhu...
janganlah hendaknya kat area rumah saya pun ribut.
risau bumbung terbang, wehhh...


18 comments:

  1. saya baru balik dr shah Alam tadi....dah la dekat Mahkamah Shah Alam ada ancaman Bom..mcm2 la skang niii....ptg2 jeh hujan lebat sgt...

    ReplyDelete
  2. Sekarang musim hujan. mmg risau dibuatnya, nak2 ptg2 selalu hujan.

    ReplyDelete
  3. same laa di sini, teganu... hujan tak henti2 kot. tapi best, sejuk.... hihihi

    *wink wink* :)

    ReplyDelete
  4. cuaca dekat taiping ni, hari ni ok pula.. semalam pukul 12 hujan mencurah2 sampai ke malam..

    ReplyDelete
  5. adoiii.....lambat balik la ptg ni jawabnya. kat luar hujan masih lebat. ...

    ReplyDelete
  6. dangerous nye sis... mcm ner lah klu kena keta and org?? mahu xberdarah...

    ReplyDelete
  7. haa....sampai beribut sekali ? kita kat srwk ni cuma hujan je..tapi tak pula sampai beribut. harap takda pa2 yg teruk berlaku di sana.

    ReplyDelete
  8. dear sis yang comel,be careful,take care ye sis

    ReplyDelete
  9. akak tinggal kat shah alam ke?

    ReplyDelete
  10. wow...rumah cat pink...suka..suka...

    ReplyDelete
  11. musim tengkujuh sekarang ni memang kita kena berwaspada selalu... masa ni la ribut akan selalu melanda..

    ReplyDelete
  12. mcm2 leh jadi kan bile time ujan ni..
    kenelah hati2..jln rye pon licin..

    ReplyDelete
  13. hah? ribut?

    nilah musim ujan..di KK pon sekarang biasanya pagi aja cerah.. tengah hari ke petang hujan. ada masa tu dari pagi dah mendung.. tengah hari ke petang hujan.. hurm...

    *balik rumah o.k tak? banjir tak?

    ReplyDelete
  14. kT JPJ pdg jawa tu punya la selalu banjir. nak tak nak kena pusing masuk federal

    ReplyDelete
  15. mcm2..dkt sabah pun tiap petang hujan..nasib baik kelas eca pagi je.heehhe

    ReplyDelete
  16. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete